Charlieho andílci

45%
Charlieho andílci
Plakát traileru

Nová verze populárního fenoménu, který se již dočkal několika filmů a seriálů, o třech vyšetřovatelkách, které s podporou svého šéfa Charlieho loví nebezpečné zločince.




Recenze: Charlieho andílci

Kinobox.cz
40%

Marně bych vám dával důvod, proč se na nové Charlieho andílky podívat. Tím jediným opravdovým kladem je Stewart a to je na špionážní akčňák trvající dvě hodiny prostě málo.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Tohle hodně bolelo. Naprosto zbytečný Remake, který si ani nezasloužil spatřit světlo světa. Už verze s Cameron Diaz nebyla žádná velká hitparáda, ale tady se bavíme o pořádně kupě hnoje. Přesně takto nemá vypadat akční komedie. Akce - 0, komedie - 0, nuda - 10.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
4
Televizní seriál ´Charlieho andílci´ (1976) stále Hollywood, jak se zdá, nadále fascinuje a i přes neúspěch seriálového remaku ´Charlieho andílci´ (2011) se pustili do dalšího filmového dobrodružství. Není divu, ženské akční hrdinky jsou dnes in. Jenomže se to opět pojalo jinak a jak se dalo očekávat, tvůrci i s tímto tvrdě narazili. A není divu. Už dle prvního dialogu na samém počátku snímku lze poznat, že to celé má feministické pojetí a to současného diváka prostě nezajímá. Dalším mínusem je bohužel přílišná naivita a nekoncepčnost hlavních hrdinek. Atmosféra snímku se sice hodně přiblížila původní seriálové klasiky, ale diváci jsou už bohužel zvyklí na filmové zpracování režiséra McG z počátku milénia ´Charlieho andílci´ (2000), které sice bylo nemálo přepálené, ale pořád akčně zábavné. Tady naprosto povrchní scénář a neuspokojivé akční sekvence, spolu s neustále se opakujícím důrazem na ženské postavy příběhu, místo toho, aby se soustředilo na příběh, způsobilo, že nad divákem vyhrála nuda a šeď. McG představil holčičí dovádění, jakoby byla děvčata stále v pubertě, ale tady ten nosík nahoru se stal být spíše na škodu, což nakonec také celý snímek pohřbilo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Na starých Andílcích se mi líbilo, že se nebraly tak vážně, nehrály si na komplikovaný hi-tech thriller...a přesně tohle tenhle remake (reboot, sequel či co) dělá. A moc mu to nejde. Akce průměrná, příběh po tisící omletý, ale hlavně zábava skoro žádná.

Dodatečné informace

Původní název:
Charlie's Angels (více)
  • USA Charlieho andílci
  • USA Charlie's Angels
Premiéra v ČR:
17. 2. 2020
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
48 mil. USD
Tržby:
73,28 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Charlieho andílci je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch