Iron Fist

60%
Iron Fist

Minisérie Netflixu představí jednoho z marvelovských hrdinů - Železnou pěst. Z komiksové předlohy ji pro televizní vysílání přepsal renomovaný scenárista Scott Buck (Odpočívej v pokoji, Dexter). Představitel hlavní role Finn Jones byl až dosud z televizních obrazovek známý především ze seriálu Hra o trůny. Železná pěst ovšem všechno změní. (Jan Stehlík, Kinobox.cz)




hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
S1 4/5 Mytologie kolem Dannyho funguje, Meachumovci správně šáhlí a nevyzpytatelní, Colleen nádherná a tajemná Ruka dost zajímavá. Když Iron Fist vyšel, tak jsem četl hodně kritiky na slaboučké souboje..no myslím, že to je to poslední, co by mi tady vadilo. Snad jen ten soundtrack mi mnohem víc sedl u Luka Cage. S2 4/5 Z těch pokračování Marvel Netflix sérií mě tohle bavilo asi nejvíc. Dost tomu pomohl ten seskok z 13 dílů na 10, a ikdyž mám docela výhrady k Davosovi (chápu jeho pohnutky, ale ten chlap to odehrál s jedním nasraným výrazem a to je v konkurenci Bushmastera, Cottonmouthe a Kingpina sakra málo), tak ty vedlejší postavy to v pohodě vyrovnávají.
Atchyroz
3 367 bodů
6
65% - I přes špatné recenze mě první série Iron Fista docela bavila. Zklamáním mohla být akorát ta choreografie akčních bojových scén, která podle mě byla dost odfláklá a na Daredevila ze stejného světa se absolutně nechytá. A na to, že Dani má být mistrem bojového umění na světové úrovni, tak to bylo nic moc. Finn Jones jako Iron Fist je poměrně oukej, ale nic převratného, spíš mě zaujaly vedlejší postavy. Tím myslím například Davida Wenhema a Toma Pelphreye, kteří si své role dost dávali a bavili mě víc, než samotný hlavní hrdina. Jessica Henwick také hraje zajímavou postavu. Bohužel stejně jako další samostatné seriály členů Defenders, i tady je velký problém s tempem a příběh je až moc natahovaný. 13 epizod je prostě moc a kdyby byla série zkrácena o třeba 5 dílů, ničemu by to nevadilo a příběh by rychle odsejpal. To se krapet vylepšilo v druhé sérce, kde došlo ke zkrácení o 3 epizody. Sice to pomohlo, stejně tak se zlepšila choreografie, ale dějově mě už série tolik nebavila a vlastně si z ní už moc nepamatuju. Kvalitativně na stejné úrovni jako průměrný Luke Cage, i když spojení těchto dvou v Defenders bylo super.
RoCo
RoCo
866 bodů
3
Právě jsem dokoukal poslední epizodu druhé řady a musím říci, že seriál mne velmi zklamal..... Jediný, kdo mne vlastně udržel až do konce, byl Ward Meachum. Jedině proto "celých" 30%. Víc už se mi k tomu nechce psát.


Dodatečné informace

Původní název:
Iron Fist (více)
  • USA Iron Fist
Země původu:
USA
Čeština:
Iron Fist je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch