Já, kocour

59%
Já, kocour

Tom Brand je milionář a velmi úspěšný podnikatel na vrcholu své kariéry. Rodina si ho tak doma příliš neužije. Když si jeho dcerka přeje k 11. narozeninám kočku, Tom netuší, že ho čeká doslova životní změna. Po autonehodě se totiž ocitá v kočičím těle… (Bioscop)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Není snad rok kdy by nedorazil nějaký rodinný snímek se zvířátkem v hlavní roli. Tento rok je to kočka a jelikož nemám kočky zrovna rád,tak jsem si film pustil jen kvůli Kevinu Spaceymu. Ten nakonec ve filmu neztvární tolik času kolik bych si přál,ale film nebyl tak špatný jak jsem si myslel. Pár vtipných scén to mělo a tu moudrost na závěr už jsem se naučil zcela ignorovat.
Psisko59
Psisko59
32 829 bodů
5
Fantasy film s minimální mírou uvěřitelnosti: Tom Brand (Kevin Spacey) je úspěšný a bohatý sobec usilující postavit nejvyšší mrakodrap na světě. Tomův pracovní život ho od jeho rodiny odcizil. Neváží si oddané manželky Lary (Jennifer Garner), zanedbává syna Davida a ignoruje žadonění o pozornost dcerky Rebeccy. Ta má k jedenáctým narozeninám přání: chce kočku. Ve zverimexu Felixe Perkinse (Christopher Walken) pořídí Tom dcerce velkého kocoura jménem pan Fuzzypants. Po cestě na dceřinu narozeninovou párty má nehodu; po probuzení v nemocnici zjišťuje, že zatímco jeho tělo leží v kómatu, jeho mysl se ocitla v těle kocoura. A chce-li se vrátit do svého lidského těla, musí své rodině projevit dostatek lásky.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Spaceyho si sice člověk moc neužije (zvlášť v dabingu), ale dost to vynahrazuje Walken. Možná nadhodnocuju, ale bavil jsem se prostě dost. A aspoň už vím, proč mi whiskey z baru mizí vždycky tak rychle.


Dodatečné informace

Původní název:
Nine Lives (více)
  • Francie Já, kocour
  • Francie Nine Lives
Premiéra v ČR:
6. 10. 2016
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Francie, Čína
Rozpočet:
30 mil. USD
Tržby:
57,81 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Já, kocour je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Předplatná


Powered byJustWatch