Padesát odstínů černé

36%
Padesát odstínů černé

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé“. Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? A kdo si dovolí udělat nehoráznou legraci z jednoho z nevětších filmových hitů roku? Komik a věčný srandista Marlon Wayans, který má na svědomí populární sérii parodií Scary Movie a Pár nenormálních aktivit. (Bontonfilm)




Recenze: Padesát odstínů černé

Kinobox.cz
10%

Jinak se většina humoru nese ve stylu rasistické vulgární infantility, například "Měla bys místo porodu adoptovat dítě z rozvojové země. Potom si tak nevytaháš vagínu." To byl jeden z těch vydařenějších.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Od dob Bláznivé střely a Žhavých výstřelů se tvář parodických filmů změnila k nepoznání a mě nezbylo nic jiného než to akceptovat,protože je mi tenhle žánr hodně blízky. Mnoho snímku mi svou nízkou kvalitou sice zkazilo dojem a proto ke každému filmu s označením PARODIE přistupuji s opatrností. Od padesáti odstínu černé jsem očekával šílenou ptákovinu,která k fekálnostem bude mít blízko,takže jsem byl s výsledkem celkem spokojený. Spousta scén mi vehnalo i slzy do očí jak jsem se bavil,takže jsem spokojený.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Jako komedie mi to připadalo jakési suché a vtip bez šmrncu. Čekal jsem humor alá Scary Movie, ale byl jsem ošizen.
Klajnik
Klajnik
8 615 bodů
2
Bylo opravdu obtížné se na tuhle sračku koukat a to mám rád "Pár Nenormálních Aktivit" s hroumadou dobrých hlášek a negerskym humorem. Tohle je přehnaná kravina která nebaví, ale nudí. Trapnější píčovinu jsem dlouho neviděl....ehhhh - Musim si rychle pustil Lidskou Stonožku 3 na spravení chuti


Dodatečné informace

Původní název:
Fifty Shades of Black (více)
  • USA Padesát odstínů černé
  • USA Fifty Shades of Black
Premiéra v ČR:
28. 1. 2016
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
21,16 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Padesát odstínů černé je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch