Lesapán

80%
Lesapán
Plakát traileru

Karel (45) je hajný tělem i duší. O les se stará dobře, ale trofeje jsou pro něj na prvním místě. Poté, co se v opuštěné části lesa probudí bájný Hejkal, Karel získá rovnocenného soupeře. Zatímco se mu snaží přijít na stopu, mezi tajemným tvorem a Karlovou dcerou Aničkou (9) vznikne zvláštní spojenectví. Kdo se nakonec stane jediným pánem lesa?




M3lios
M3lios
9 141 bodů
8
Zaujímavý rozprávkovo ladený horor ,ktorý akoby z oka vypadol Pionierom Hororov. Skvelá a zaujimavá legenda zo Slovanskej mytológie prenesená do filmu. Ak ste niekedy počuli o Hykalovi/Hejkalovi a bavá vás Slovanská mytológia ,potom si Lesapána nesmiete nechať ujsť. Tvorca Triedy Smrti fakt nesklamal. A že sa nedá aby češi točili dobré filmy. Tu máte dôkaz.
Klajnik
Klajnik
8 634 bodů
4
Dobrá maska. Slovanský folklor mam taky rád, ale dějově mi to přišlo příliš plytké. Příběhový oblouk i dialogy mezi postavami mi neumožnili zainteresovat se do dění. Bylo mi úplně jedno, jak to dopadne, kdo přežije, kdo umře. Vlastně jsem se spíš nudil, ač to jsem na to koukal ze zvědavosti a ještě k tomu zhulenej.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
6
Guillermo del Toro by se mohl učit..


Dodatečné informace

Původní název:
Lesapán (více)
  • Česká republika Lesapán
  • Česká republika Leshy
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění