Vincentův svět

60%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Seriál mám hodně rád a na film jsem se dost těšil. Mé hodnocení není teda zcela fér. Dostal jsem přesně to v co jsem doufal. Všechny oblíbené postavy se ještě jednou vrátily,aby fandům seriály nabídly ještě jeden příběh této nezapomenutelné partičky. Výborně nahláškované,spousta známých tváří,luxusní tvář Hollywoodu. No zkrátka Vincentův svět,tak jak ho máme rádi.
marie-kolarova
marie-kolarova
2 829 bodů
5.5
Porce romantiky pro ty staré stále nedospělé kluky.Jako jedna epizoda dobré, ne celovečerní film trochu nuda.
lukas
lukas
1 523 bodů
6
Na to, že jsem nepolíben předchozím seriálem, jsem se docela bavil. Slavná camea parádní, první třenina slabší rozjezd, uvedení do "problematiky". Vypadalo to na macho sexistickou letní "zábavu", ale nakonec se to zvedlo. Parádní úvodní titulky a dobře zvolená hudba.
dancemusic2012
466 bodů
7.5
Vincentuv svet jako serial jsem uz videl kompletne dvakrat diky Hbo. Za mne serial naprosto skvelej,vtipny hlasky hlavne ARi Gold a Lloyd byli skveli. Film mne trochu zklamal s dabingem. Byl jsem zvykly na ten serialovy. Kazdopadne se myslim docela podarilo na serial navazat a ja byl spokojeny. A velky dik Marku Wahlbergovi.
leriel
213 bodů
9
Ač jsem neviděla nijak moc seriál, film se povedl a já odcházela z kina nadmíru spokojená.
Unkuhulu
196 bodů
4
Mě tyto komedie z prostředí bohaté americké mládeže moc nebaví. Všechno je v nich nablískané, létají si triskáčema, jezdí Porschákama a řeší malichernosti, jakoby ani nevědeli co je to skutečný život. Ale některé dámské postavy v tomto filmu mají šmrnc, o tom žádná.