Továrna oživlých mrtvol

36%
Továrna oživlých mrtvol
Továrna oživlých mrtvol
Zabiják v masce, uříznuté prsty, litry krve, nahé ženy - to vše na Vás čeká v hororu, který kráčí ve šlépějích nejslavnějších vyvražďovaček. A jejich pověsti rozhodně nezůstává nic dlužen! Skupina punkerů se vloupá do opuštěného skladu, aby si tam uspořádala divoký mejdan. Netuší však, že v budově se nachází děsivá bytost, které se nelíbí, že narušili její teritorium! Zabiják ve svářečské masce, s kladivem v ruce a zombie rodinkou za zády se chce pomstít za staré křivdy a neváhá přitom odstranit jakoukoli překážku. A věřte - jeho metody rozhodně nebudou mírumilovné!



Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Odvážné gore scénky, dostatek krve s kombinací cárů kůže a dobrých zabijáckých detailů. Zabiják se opravdu hodně povedl. Hudba byla solidní. I když jde o skromný horor, musím přiznat že se mi líbil. Nebylo to něco co bych ještě neviděl, ale ty nechutnosti neměli prostě chybu. Nějaké to vysvětlení jak, kdo a proč by bylo na místě. Konec konců se to povedlo.
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
0
Je to nechutnej hnus.Texaský masakr od Hoopera měl alespoň děj ale tahle odporná hnusárna slouží akorát k tomu aby si člověk vyvolal zvracení.Mám rád slashery(Vřískot,Halloween,Nezvratný osud 1a2)ale tohle je fakt moc.

Dodatečné informace

Původní název:
Sweatshop (více)
  • USA Továrna oživlých mrtvol
  • USA Sweatshop
  • USA Потогонное производство
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění