Brooklyn 99

85%
Brooklyn 99

Jednou kamerou snímaná komedie Brooklyn 99 o tom, co se může stát, když talentovaný ale lehkomyslný detektiv dostane nového nadřízeného, který si má hodně co dokazovat. Detektiv Samberg je dobrý polda, který se nikdy nepředřel ani nedodržoval pravidla. Protože je mezi kolegy rekordmanem v počtu zadržených, je jeho kariéra přímo hvězdná. Alespoň do doby, než na okrsek přijde nový velitel, kapitán Braugher, který místnímu střelci připomene, že musí dodržovat předpisy.





Recenze: Brooklyn 99

Kinobox.cz
60%

Narozdíl od Kanclu je to nicméně ryzí sitcom (ač mu chybí umělý smích), jehož postavy nemají absolutně nic společného s realitou (totéž platí pro policejní práci). Kultovka z Brooklyn Nine-Nine nekouká, ale pilot to dotáhl na oddechovku za 60%.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Vynikající krimi/komediální seriál,kterých se na televizní obrazovce moc neobjevuje. Tahounem Brooklynu je pro mne Andy Samberg,který má neskutečný komediální talent(stačí se podívat na jeho další projekty)a každá jeho scéna mne dokáže pobavit. Vždy to sice není 100% podívaná,ale jako celku se to dá lehce odpustit.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Po dvou dílech za 3. Pilot byl celkem fain, ale druhý díl jsem celkem odzíval. Dám tomu rozhodně ještě šanci (max 2 díly) ale zatím to na nějakou sitcomovou pecku fakt nevypadá. 5.5/10
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
9
Samberga mám rád od dob, co pro SNL dělal vtipné videoklipy se skupinou Lonelyisland. Proto ho rád uvítám v čemkoliv, když může naplno prokázat své schopnosti (jako právě v SNL) a to Broklyn 99 nabízí. Díly krásně odsýpají a díky natáčení několika kamer najednou se může prodat reakce každé postavy co nejlépe. Postavy samy o sobě fungují velmi dobře a takovou plejádu exotů jen tak nenajdete a jsou zahrány tak skvěle, že vám každá přiroste k srdci. Už aby tu byla další série. Edit: Poslední (osmá) série za mnou a... je mi to líto. Bylo fajn, shledat se se svými oblíbenými charaktery, ale bylo těžké přijmout, že to je naposledy. Brooklyn 99 uměl vždycky kombinovat komedii i drama vyváženě a s citem, že jsem mu to nikdy neměl za zlé. Po posledním dílu jsem ale zažil opět to smutné loučení se skvělou partou, jako to bylo u Přátel, nebo Teorie. I Brooklyn mi bude chybět a ne málo.

Dodatečné informace

Původní název:
Brooklyn Nine-Nine (více)
  • USA Brooklyn 99
  • USA Brooklyn Nine-Nine
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA

Podobné


Powered byJustWatch