Líbáš jako Bůh

54%
Líbáš jako Bůh
Helena Altmanová je sympatická profesorka francouzštiny a literatury na gymnáziu. Patří k oblíbeným pedagogům, díky zdravému nadhledu si rozumí se studenty i kolegy ve sborovně. Daleko nepředvídatelnější okamžiky ji však čekají v osobním životě. Rozvětvená rodina k tomu poskytuje dostatek příležitostí. Soužití v jednom bytě s bývalým manželem, úspěšným spisovatelem Karlem, problémy ovdovělé sestry Kristýny, manželské karamboly syna Adama i pozdní lásky babičky Alžběty - to všechno Helenu zaměstnává natolik, že jí na vlastní život a vlastní city jaksi nezbývá čas. A přesto jednoho dne přijde to, co obvykle přichází, když už jsme na sny rezignovali. Helena se za pohnutých okolností seznámí s lékařem záchranné služby Františkem. A úplně normálně a naplno se zamiluje! Začíná bouřlivý příběh plný vášně, rozchodů a návratů, v němž zamilované dvojici komplikují vztah plánovitě či neplánovaně jak partneři, tak další členové rodiny.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Marie Poledňáková v mých očích už dávno ztratila status českého hitmakera. Snímky co v posledních letech točí se nedají ani porovnávat s její předchozí tvorbou. Líbáš jako bůh je marná snaha o komedie kde se většina postav chová tak hloupě,že jsem se za ně až cítil trapně. České publikum to i tak spotřebuje a ještě tomu zatleská.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
0
"Všichni jste idioti a jste mi k smíchu. Jste mi tak odporní, že mi nedělá problém vám pustit i tuhle debilitu, jejíž scénář jsem dala sepsat hajzlbábě z Masaryčky. Jste fakt kokoti, že jste mi to sežrali. Napřesrok na viděnou. Vaše Marie."
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Kupodivu mě táto komedie, ačkoliv romantická, docela bavila. Čas při sledování docela utekl a já se ani na chvíli nenudil a to je velice dobré. Ve filmu jsou asi dvě dobré hlášky co mě pobavili, jedna z nich je: Dneska večer příjdu až zítra.

Dodatečné informace

Původní název:
Líbáš jako Bůh (více)
  • Česká republika Líbáš jako Bůh
Premiéra v ČR:
12. 2. 2009
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika
Čeština:
Líbáš jako Bůh je dostupný s českým dabingem

Další z kolekce Líbáš jako Bůh


Podobné


Powered byJustWatch