Experiment

73%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 255 bodů
8
Toto zpracování šíleného experimentu, který se skutečně udál je hodně dobré. Zrůdnost a postupné změny chování jak dozorců, tak vězňů jsou celkem autentické, nechybí tomu šťáva a dostatek brutality, která však nezachází za hranu. Takhle by měla vypadat rekonstrukce skutečné události.
Fingon
16 886 bodů
8
70% Zajímavé je to až v momentě, kdy se dozorci úplně urvou ze řetězu (a následná vzpoura vězňů), už jsem viděl i lepší filmy o "institucionalizovaném zlu".
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Skvělej Thriller, u kterého jsem celou dobu nevěděl co příjde za 5 minut. Němčouři umí natočit kvalitní film, jen se musí hodně snažit. Dokonce musím říct, že se povedl i výběr herců, který jako by vybíral někdo, kdo experiment sám zažil. Vypadalo to, jakoby ty dozorci byli hajzlové i v normálním životě. Prostě takový Náckové, který by si zasloužili kulku do hlavy. Typický ulízaný svině, který byli jako malý šikanovaný a měli problém někam zapadnout. Proto se nevyplácí šikanovat hnusný, ulízlý a divný děcka. Radši se na to vyserte, páč jednou se přihlásíte do nějakýho experimentu a tam vám to přesně tyhle hnusové vrátěj. No tak abych to shrnul: Jde o skvělej Thriller s úžasnou atmosférou a fajnovými herci. Velké překvapení. 80%