Jak ulovit Dr. Lewise

71%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
stantheman
stantheman
2 399 bodů
7
Pozitivně laděný snímek , který vám zpříjemní nedělní odpoledne...příběh o hledání štěstí , nadějea upřímnosti. Místy vykonstruované ale herectví příjemné a celkově působí jako pohlazení...takž shlédnout neuškodí :)
Jiřík54
Jiřík54
1 452 bodů
8.5
Příjemná kanadská komedie o tom, co všechno je třeba udělat, když malá přístavní vesnička potřebuje sehnat doktora, aby v ní mohla být otevřená továrna. Výborný Brendan Gleeson v roli starosty a neméně dobrý Taylor Kitsch v roli mladého doktora. Film o naději a o štěstí, které nakonec všechny potká. Velmi pozitivně naladěný film. Doporučuji všem.
Kick077
Kick077
596 bodů
8
Povedená komedie z kanadského přímořského prostředí. Chvilku mi trvalo, než jsem se naladil na tempo a příběh, ale celkově se mi film líbil. Hezké záběry na přírodu. Taková ideální oddechovka, která se klidně může vidět víckrát a neomrzí. Ani se nedá říct, že by příběh byl vyloženě předvídatelný.
sisisi
sisisi
441 bodů
9
Hned mě na tomto filmu zaujala nádherná kanadská příroda. I kdyby ten film nebyl dobrý, což se říct nedá, tak je na co koukat. Co se děje týče, tak se jedná o poutavý příběh lidí z malé vesnice a o umění manipulace s lidmi, která je ale dobře myšlená. Rozhodně doporučuji.