13 duchů

53%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Snímek z roku 1960 jsem neviděl,proto je mé hodnocení primárně mířené na tuto verzi běž nějakého porovnávání. 13 duchů nejde brát jako horor,protože v něm není nic strašidelného nebo napínavého. Kromě pár slušných efektů a zajímavých zabití snímek nenabízí vůbec nic proč by ho měl divák vidět.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Velice napínavé a solidně natočené. Duchové nahánějí hrůzu. Děj na úrovni.
  • Napětí
  • Masky
  • Postavy
kedl
kedl
6 380 bodů
3
Trapné!Trapné!Trapné!A přitom takovej dobrej námět......
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Snad můj úplně první horor, který jsem viděl a pamatuju si ho doteď. Viděl jsem ho, když mi bylo 10 let a byl jsem strašně posranej. Hold dřív jsem byl dost velkej strašpytel, ale naštěstí jsem z toho vyrostl a horory mě vážně začali bavit. Takže tomuhle "hororu" můžu jenom poděkovat. Kdybych na to kouknul dneska, tak bych asi koukal co to je za sračku a jak tomu může někdo řikat horor, ale když jsem byl malej, tak to bylo vážně strašidelný!
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
2.5
Ani Joe Berlinger se nebude v rohu schovávat a ani nemá důvod se nějak červenat i jeho "klišé horor" Blair Witch 2 mě více dostalo a to je co říct ! Radši si dám 2x po sobě Final Destination 4 než tohle.
Smazaný uživatel
0 bodů
4
Film odehrávající se skoro výhradně jenom ve skleněném domě, který vlastně ani neni dům, ale jeden velkej stroj sestavený chlápkem, který chytá duchy a zavírá je do sklepa... Strašná patlanina, která mě ničím nezaujala a už vůbec mi nenahnala strach, což bych od duchařského hororu samozřejmě čekal! A po komediální stránce je to snad ještě horší. Ale i v tomtu snímku jsem našel pozitiva: masky duchů a hlavně tam hrála krásná Shannon Elizabeth. Jinak film nestál za nic!