Méďa

76%

Filmové hlášky 5

  • Norah Jones: Nebylo to tak zlý na kluka, co nemá penis. Ted: Jo, nemáš ponětí, kolik naštvaných dopisů jsem kvůli tomu do Hasbra poslal.
  • Ted: Potkal jsem holku, pokladní. John: Nekecej. To je skvělý! Měli bychom jít na nějaký dvojitý rande, nebo tak. Ty, já, Lori a... jak se jmenuje? Ted: Jako každá bílá blbka. Hádej. John: Mandy. Ted: Ne. John: Marilyn. Ted: Ne. John: Britney? Ted: Ne. John: Tiffany. Ted: Ne. John: Candice. Ted: Ne. John: Nevyjebávej se mnou, v tomhle se vyznám. Ted: Myslíš, že s tebou vyjebávám? Jsem úplně vážnej. John: Dobře, rychlovka. Vypálím pár jmen a když se trefím, tak mě zastav, jasný? Ted: Tak jeď, řeknu ti. John: Dobře. Brandy, Heather, Channing, Brianna, Amber, Serena, Melody, Dakota, Sierra, Bambi, Crystal, Samantha, Autumn, Ruby, Taylor, Tara, Tami, Lauren, Charlene, Chantelle, Courtney, Misty, Jenny, Krista, Mindy, Noel, Shelby, Trina, Reba, Cassandra, Nikki, Kelsey, Shawna, Jolene, Urleen, Claudia, Savannah, Casey, Dolly, Kendra, Kylie, Chloe, Devon, Emmalou, posraná Becky? Ted: Ne. John: Počkej. Není to jedno z těch jmen s "Lynn" na konci? Ted: Je. John: Mám tě, ty mamrde, dostal jsem tě. Dobře. Brandy-Lynn, Heather-Lynn, Channing-Ly... Ted: Tami-Lynn. John: Kurva!
  • Ted: Jo a hele, zkus to. Řekl jsem dealerovi, aby se pochlapil a tohle mi dal. (Ted podá Johnovi bong.) John: Co to je? Ted: Jmenuje se to "Znásilněná mysl", je to celkem do pohody. John: Nezní to moc pohodově. Ted: No, měl ještě tři další... "Gorilí panika", "Už přicházej, už přicházej", a něco s názvem "Tohle je permanentní". Tak do toho.
  • (Ted na prvním pracovním pohovoru.) Frank: Myslíte, že máte schopnosti, které požadujeme? Ted: Řeknu vám, co mám. Chuť kundy vaší ženy v puse. Frank: Takhle se mnou ještě nikdo nemluvil. Ted: To proto, že všichni mají plnou hubu vaší manželky. Frank: Jste přijat.
  • (Z venku se ozve bouřka.) Lori: Já to nechápu. Je ti třicet pět a pořád se bojíš malýho zahřmění? John: Nebojím. (Ted přiběhne za nimi do postele.) Ted: Hromoví kámoši, že jo, Johnny? John: Kurva, jo! Ted: Dobře, tak zazpíváme hromovou písničku. John: Dobře. John a Ted: (zpívají) Když uslyšíš zvuk hromu, nemusíš se bát. Chyť hromového kámoše a začni si zpívat: Mrdám tě hrome, můžeš mi vyhulit. Nikdy mě nedostaneš, seš jen boží prd.