Méďa

76%
Méďa
John byl jako malý velmi opuštěný, i proto pronesl to pošetilé přání, aby jeho plyšový vánoční dárek začal mluvit. Stal se zázrak a mluvící medvěd se stal mediální hvězdou a miláčkem davů. Jak roky ubíhaly, chlupatému Tedovi zůstal jediný fanoušek – John. Ti dva si náramně notují v pohledu na život (maximální pohoda), na holky (divošky mají přednost), na práci (jen když není zbytí) a John i díky tomu velkoryse přehlíží, že okolí se na jeho soužití s méďou dívá čím dál rozpačitěji. Sežrat mu to dává především jeho holka Lori, která je sice nadmíru tolerantní, ale i u ní platí přísloví o chození se džbánem pro vodu. Takže když se ucho utrhne, dostává John nekompromisní ultimátum. Buď Lori, nebo plyšák. A tak se John ocitá na zásadní životní křižovatce, ze které vede jen jedna cesta. Nebo to tak aspoň vypadá.



Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
8
Ted přišel jako blesk z čistého nebe a napáchal na mé bránici neplechu. Už prvních pár minut dalo jasně najevo,že nás čeká nekorektní humor plný oplzlosti a absurdit a to začátek začal tak nevinně,když šlo jen o jedno splněné přání malého chlapce. Vlastně to byla první a poslední taková scéna ve filmu. Zbytek už bylo jen o sexu,hláškování a hulení trávy.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
8
Mark Wahlberg a jeho neskutečně sprostý a oplzlý kamarád Méďa. Neskutečné spojení, které funguje na jedničku. Pro někoho to může být za hranou vkusu a často to tak je, ale je to pořádný nářez a komedie, jaká tu do té doby nebyla. První Méďa mě dostal a hodně pobavil.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
6
Dvě neživé bytosti (plyšo-medvěd a poleno-Wahlberg) coby hrdinové na oko tvrdé, uvnitř však měkce vystlané komedie. Zkrátit stopáž, přidat nekorektnost, nepředpokládat, že Wahlberg zvládne alespoň tentokrát komediální roli, a měli bychom se o čem bavit... Takhle milý mírný nadprůměr.

Dodatečné informace

Původní název:
Ted (více)
  • USA Méďa
  • USA Ted
  • USA Ayi Teddy
  • USA Macík
  • USA Meda
  • USA Tedas
Premiéra v ČR:
2. 8. 2012
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA

Další z kolekce Méďa


Podobné


Powered byJustWatch