Přizdis*áči

61%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Seriál jsem sice nikdy neviděl,ale po shlédnutí tohoto snímku to rychle napravím. Přizdisráči míchají typický anglický humor s prcičkami a já se u toho královsky bavil. Scénář je bezchybně napsaný a film neobsahuje žádná nudná místa. Některé scény jsou opravdový nářez,který prostě musíte vidět.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 298 bodů
4
Ze seznamu britcomů na druhou šanci si tuhle debilitu škrtám. Humor na úrovni těch horších Prciček, nejnesympatičtější herecké obsazené za hodně dlouhou dobu, a to vše s nulovou výpovědní hodnotou o čemkoliv (ač jsem měl nepříjemný pocit, že by to rádo bylo meta). 1 a 1/5
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Správně přisprostlá komedie o teenagerech na prázdninách. Jejich chování a chutě na holky jsou neskutečně humorné a situace vtipné. Hudba ideální na párty.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
6
Už druhá polovina poslední série vystrkovala růžky scenáristické beznaděje, která rafinovanost zápletek předchozích dvou sérií přebíjela nezvykle velkým počtem penisů a poklesem inteligence hlavních hrdinů na hranici demence. Film bohužel tenhle trend dál rozvíjí (zejména Simon, který má jít na vysokou, má asi o deset přebytečných koleček víc - wtf?) a nejméně třetinou filmu se táhne pocit, že z toho mohl být hodinový a mnohem chytřejší film. I tak tenhle výlet k moři se starými známými potěší, i když seriálem nedotčeni budou asi nechápavě v pravidelných intervalech obracet oči v sloup.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 432 bodů
6
Na údernost jednotlivých epizod seriálu to bohužel nemá, ale pořád je to lepší než většina podobných teenkomedií.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
To tady hodnotěj samý intelektuálové bez smyslu pro humor? Tak to běžte do prdele. Tahle komedie je boží a takhle nízký hodnocení si nezaslouží! A jestli jste se u tohodle filmu aspoň párkrát nezasmáli tak jste vadný nebo předpojatý a už při názvu filmu jste usoudili, že to bude sračka a nechtěli jsme to měnit. Smutný jak je CSFD čim dál tim víc upjatý a hodnotěj tu samí zamindrákovaný důchodci a lidi bez smyslu pro humor. 85%
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7
Zajímavá britská variace na Prci, prci, prcičky, která se na prázdninový odvaz kouká z pohledu Finche a do jisté míry svým způsobem sympaticky, hlavně ústředními hrdiny a jejich holčičími protějšky, jenže osobně na mě fungovala jen nepatrná část vtipů.