Nepolíbená

57%
Nepolíbená
Plakát traileru

Mladá novinářka Josie konečně dostala šanci napsat svůj první velký článek. Jejím úkolem je přihlásit se znovu na střední školu, nenápadně splynout s mladistvým davem a zjistit, jak to dnes mezi středoškoláky chodí. Josie je pochopitelně nadšená, ovšem jen do chvíle, než jí její bratr Rob připomene časy, kdy na střední školu skutečně chodila. Byla tehdy odporná, tlustá holka s rovnátky, kterou všichni ponižovali a zesměšňovali. Jak se tedy probůh má dostat mezi oblíbenou část studentstva, když mezi nimi nikdy neuměla doopravdy chodit?




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Nepolíbená byl snad můj první snímek kde jsem zaregistroval Drew Barrymore. Vím je to pozdě,ale lepší pozdě nežli později. Příběh je hodně nepravděpodobný a zároveň romanticky hloupoučký. Všechno to ovšem zachraňuje dobré herecké obsazení a funkční romantická linka. Body navíc dávám za John C. Reillyho.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Asi jediný film, který nahoru trochu táhne David Arquette (obvykle měl opačnou roli). Jinak samozřejmě totální kravina, Drew vypadá na 40 a hraje 25-ti letou (tolik ji fakt ale v té době bylo), která hraje 18-ti letou. 4.5//10
Peter12
Peter12
810 bodů
5.5
Tak toto nebolo vobec RUFUS,nič z toho čo sa dialo vo filme som neveril.Že 25 ročná sa može len tak dostať na strednú,a vobec nikto si to nevšimne,alebo že ju zvolili kráľovnou plesu, aj keď tam bola len chvilu. Strašne mi prekážali nelogické scény a tých klišé som radšej ani nepočítal.Z hercov by som vyzdvihol D.Arquette ktorý bol ako pubertiak presvedčivý a M.Shannon ako sexualna poradkyňa tiež dobra.Ako celkový dojem mam celkom rozpačití,veľmi slabí priemer.

Dodatečné informace

Původní název:
Never Been Kissed (více)
  • USA Nepolíbená
  • USA Never Been Kissed
  • USA Nepobozkaná
Premiéra v ČR:
8. 7. 1999
Země původu:
USA
Rozpočet:
25 mil. USD
Tržby:
84,57 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Nepolíbená je dostupný s českými titulky

Powered byJustWatch