Živelná pohroma

54%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Kdo by řekl,že spojení Affleck - Bullock způsobí takovou živelnou pohromu. Zatím co Sandra se trochu snaží a hraje co může,tak Ben je v tomto případě jen dřevo připravené na podpal. Příběh patří do kategorie - nezáživné a vydržet to 104 minut je opravdový oříšek.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 455 bodů
5
Romantický film téměř bez romantiky, bez života, vtipu a typického klišé. Příběh se jako obvykle odehrává před svatbou, ale ve své podstatě se může stát kdykoliv a komukoliv. Každý někdy někam cestuje a když se stane něco nepředvídatelného a takový člověk někde uvízne, nestraní se od ostatních a naopak s někým naváže kontakt. A když uvíznutí trvá poněkud déle, může se stát z nového přátelského vztahu mnohem víc. Jsme prostě jen lidi. Nepředvídatelné okolnosti života se zkrátka hold dějí. Dějství by nebylo špatné, kdyby to ještě mělo alespoň nějakou patřičnou šťávu. Velice nudící film tedy není jen tak pro každého, neboť tu hrozí únava a vzápětí spánek spravedlivý. Romantický film spíše pro poněkud náročnějšího diváka. A pokud ne, tak už opravdu nevím.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 349 bodů
6
Bronwen Hughes má velmi zajímavé umělecké cítění. Mnohé scény jsou bohužel podivně splácané, ale způsob natočení některých naprosto vyráží dech a jsou důkazem nepopiratelného Hughesova talentu. Hranice mezi kýčem a uměním mu však v Živelné pohromě unikla, snad příště... a jen tak mimochodem, jeden z mála filmů, kde je Afflack charismatický...
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
5
Tak tohle byl prů....