Game Story

AI
69%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Zajímavosti 2

  • „Na začátku byla nostalgie, vzpomínky na ‚paření‘ starých her, hltání herních časopisů a fascinace herními světy, které se neuvěřitelně vyvíjely. Česká herní scéna má ve světě velké jméno a uvědomili jsme si, že její příběhy tady zatím nikdo uceleně nevyprávěl. Proto jsme se rozhodli udělat dokumentární sérii GAME STORY,“ dodávají producenti Jakub Jíra a Marek Novák.
  • „Chtěli jsme nejen odvyprávět příběhy konkrétních her, ale zachytit rozvoj celého herního průmyslu. A to nám umožňuje právě zasazení do širších dobových trendů a souvislostí pomocí archivů. Souběžně s vývojem her tak zachycujeme technologický vývoj a pokrok, který jde ruku v ruce s vývojem průmyslu. Ukazujeme, že český herní průmysl je velké a úspěšné odvětví, na které můžeme být právem hrdí,“ vysvětluje režisér Štěpán FOK Vodrážka, který nejvíce času strávil právě u Operace Flashpoint nebo první Mafie.