Pan Bobr

64%
Pan Bobr
Plakát traileru

Walter Black (Mel Gibson) byl kdysi taťkou rodiny, jako každý jiný. Pak se v něm ale něco "přeplo" a z usměvavého sympaťáka se stal zasmušilý chlápek. Napřed ho to stálo energii, pak i manželství. Když už se zdá, že není naděje na nápravu, narazí Walter na plyšového maňáska ve tvaru bobra. Nasadí si ho na ruku a co se nestane - prostřednictvím chlupáče se vrátí jeho pozitivnější já. Teď se jen naučit žít s bobrem na ruce, aby Walter nevypadal jako úplný cvok.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Takže Jodie Foster není jen dobrá herečka,ale i režisérka jak tak koukám. Pro svůj další film si však vybrala velmi dobrý scénář a navíc vytáhla zpět na světlo zatraceného Mela Gibsona,který v tomto snímku dokázal jak moc chybí filmovému světu. Občas zábavné,občas řádná depka.
Matli
Matli
8 300 bodů
10
Jednou za čas prostě výjimku musím udělat. To je tak přihlouplej film, až je dokonalej. A hlavně dobře natočenej, když jsem se na konci filmu dozvěděl, že to má pod palcem Jodie, tak jsem jenom zíral. A to že tam hrála spolu s Melem to je další paradox. Nemluvě o Jennifer Lawrence, konečně normální role, kde jí to i sluší a podává solidní hereckej výkon na rozdíl od nejtrapnější filmové série Hunger Games (Vyhladovělý hry). Neuděluju žádná procenta protože bych musel dát 10% nebo 90% a na tři hvězdičky to fakt není.
kubas369
4 086 bodů
8
Zajimavý film s výborným Gibsonem, který má s hlavním hrdinou asi víc společného než si myslí. Je jen škoda, že Gibson v posledních letech sere tolik lidí kolem sebe protože hrát doopravdy umí ale asi díky svým úletum nedostává tolik lukrativních nabídek. Tohle se ale určitě povedlo přesto to v sobě nemá tolik šťávi kolik by to mohlo mít. Škoda.

Dodatečné informace

Původní název:
The Beaver (více)
  • Spojené arabské emiráty Pan Bobr
  • Spojené arabské emiráty The Beaver
Země původu:
Spojené arabské emiráty, USA
Rozpočet:
21 mil. USD
Tržby:
0,97 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění