Recenze Akt

88%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Chrustyn
Chrustyn
43 483 bodů
10
Jeden z mých nejoblíbenějších Cimrmanů.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 499 bodů
8
Seminář skvělý, plný úžasných hlášek, ale hra samotná "jen" dobrá. První větší seznámení s CImrmany je každopádně úspěšné.
kunafix
kunafix
20 072 bodů
8
Vím, že Cimrman má lepší hry, proto nedám plnej počet. Stejně to na něj podle mě nedosáhlo. Humoru je tady dost a dobrého a je to takové to klasické hraní s češtinou a inteligentními hláškami, ale často mi to přijde dost suché, někdy až trapné (např. proklamované zpěvy a tance nejsou z mého pohledu nic moc). Myslel jsem si, že seminář se nevyrovná tomu, až přijde na řadu hra, ale nakonec je to tak na stejné úrovni. Přesto je celé to divadelní představení legendární. Nejvíc mě dostává hláška, kterou sám často použivám: "Tos mě tenkrát nasral, kamaráde."
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
Začiatok legendy, ktorá nadobro zachránila českú komédiu. Skrátka tam, kde hynú vlci a sovy sa Čech vždy prispôsobí.
cerfik
cerfik
7 933 bodů
10
První a má nejoblíbenější Cimrmanovina, která se mi po ani po několika poslechnutích a poté několika shlédnutích stále neoposlouchala a neokoukala. Takovéhle rodinné setkání jinde neuvidíte a to se snad ani nedá vymyslet, zkrátka to někomu musí přijít z hůry. Jedním slovem Geniální a proto se z Járy Cimrmana později stal takový národní fenomén. Poklona Smoljakovi i Svěrákovy i všem pánům divadla Járy Cimrmana.
gauchingman
gauchingman
273 bodů
10
Taková normální rodinka. Jeden líže zdi, druhý je doktor...