Postal

44%
Postal

Šialená paródia na súčasnú Ameriku inšpirovaná známou videohrou Postal. Mestečko Paradise je na prvý pohľad normálne miesto, kde žijú spokojní, pracujúci a milujúci ľudia. Jednoducho, splnený americký sen. Mladý Postal Dude však na vlastnej koži začína pociťovať, že s americkým snom to ide akosi z kopca. Najskôr ho nevezmú do práce, potom ho zase obvinia z niekoľkonásobného ublíženia na zdraví a nakoniec sa mu do života pripletie strýko Dave, náboženský šarlatán, fanatik a vodca extrémistického kultu D.O.O.M, ktorého komandá bojujú s Talibanom a Usámom bin Ládinom... Totálny filmový komediálny úlet nakrútil kontroverzný režisér Uwe Boll na motívy známej videohery Postal. Jeho film je vtip. Táto šialená, bláznivá, satirická, absurdná a politicky totálne nekorektná paródia však poskytuje svojrázny a veľmi zábavný pohľad na súčasnú Ameriku a rúca nedotknuteľné spoločenské tabu a mýty. Náboženskí extrémisti, teroristi, fašisti, menšiny, imigranti, emigranti, úradníci, policajti... Jednoducho, nikto nebude ušetrený!(oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Hru mám hodně rád. Přes svou kontroverzi byla zábavná a dokázal jsem se u ní na dlouhou dobu zabavit. Bohužel film,už tak dobrý není. Možná je to také tím,že na režisérské stoličce usedl neuměl Uwe Boll. Film v sobě neskrývá nic co dělalo hru tak zábavnou.
Fingon
16 886 bodů
4
Další Uweho sračka, ovšem tentokrát je svým (a dosti úchylným) způsobem zábavná - pokud dokážete zapomenout, že se v tomhle veledíle střílí dětičky, kočárek s miminem je rozmašírovaný na kaši dodávkou, co se ani nesnaží přibrzdit a bílá kočka je tu použita jako tlumič pro pistoli. Na straně druhé si střílí z náboženských fanatiků, George Bushe a taky se tu střílí do Uweho, načež do rozkroku zasažený režisér pronese památnou větu "Ich hasse videogames." Co byste taky chtěli za film zaplacený z nacistického zlata, že? Dialogy tentokrát netrhaly mé vzácné uši, protože jsem to viděl v němčině se španělskými titulky a přes to odposlouchané slovenské titulky, které pokrývají tak třetinu dialogů. BTW, tohle je asi zatím finančně nejméně úspěšný film našeho milého Vola... Asi nebudu mít chuť vidět to znovu, ale kdybych to náhodou viděl v angličtině, tak asi dám mnohem nižší hodnocení.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
6
Je to síce priemerná komédia no mňa to bavilo. Ako hovorí názov bol to totálny úlet! Uwe sa za tých pár rokov od vydania House of the Dead naučil používať efekty, kameru, hercov a nakoniec scenár. Uwemu sa nedá, ale uprieť fakt, že sa mu v podstate podarilo presne natočiť zmysel a dianie hry, čo z toho robí tak strašnú prdel. Over the top prehnaná, nekorektná komédia tak ako aj originálny Postal. Kto máte radi ofenzívne a brutálne komédie si prídete na svoje. Zatiaľ prvý celkom solídny film od Uweho ,ktorý nieje guilty pleasure. Za pobavenie a za nadržaného Uweho ako kameo, ktorého zabije tvorca Postal dávam aspoň 3* ...

Dodatečné informace

Původní název:
Postal: The Movie (více)
  • NSR Postal
  • NSR Postal: The Movie
  • NSR O Carteiro Descontrolado
  • NSR Postal: Der Film
  • NSR Postal - Parodia del caos
  • NSR Salve-se Quem Puder!
Premiéra v ČR:
26. 4. 2022
Země původu:
NSR, Kanada, Německo, USA
Rozpočet:
15 mil. USD
Tržby:
0,15 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch