Xena : Princezna bojovnice

56%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Tento "film" je jen závěrečným dvojdílem seriálu. Na tomto seriálu jsem vyrůstal a Lucy Lawless už navždy bude v mých očích Xena. Navíc se zde objevuje ve vedlejších rolích spousta známých tváří jako Ted Raimi a Bruce Campbell. Slušné rozloučení s tímto seriálem.
Fingon
16 886 bodů
8
70%. Čtvrtá hvězdička je hlavně za to, že jsem na tomhle seriálu vyrůstal a zbožňoval jej, navíc zasazení v Japonsku mělo své zvláštní kouzlo. Začátek v čajovně mi silně připomněl hongkongský film A Chinese Ghost story, který mám moc rád, navíc jsem se dočkal i uzavření Xeniných dobrodružství, protože poslední série jsem už bohužel nesledoval.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Tak jako starší díly, je i tento film dobrou zábavou pro dlouhé chvíle.
p.a.douch
p.a.douch
8 400 bodů
5.5
Tento seriál sice nehorázně przní antickou mytologii. Lucy Lawless a Reneé O'Connor taky nejsou zrovna dobré herečky, ale zase jsem uprostřed dílů neodcházel. Taky se zde vyskytují Ted Raimi, Karl Urban a Bruce Campbell, což považuji za obrovské plus. Někde je také znát producentský dohled Sama Raimiho. Samozřejmě nečekejte perfektní triky, herecké výkony a výpravu. Snést se to ale dá a diváka to vyloženě neuráží. Rozhodně tenhle seriál nedoporučuji milovníkům řecké mytologie. Ale s odstupem času tenhle seriál hodnotím jako lepší průměr televizní zábavy.
  • Raimy T., Urban, Campbell
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Xena celkem ujde.Mísí se tu báje s výmysly.Hodnotím 50 procenty.
Senkys57
Senkys57
973 bodů
7
Až na pár vtipno-blbo scén to je dost poživatelný