Přání smrti 4: Tvrdý zákrok

54%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 255 bodů
7
Charles Bronson počtvrté v roli mstitele. Je to samozřejmě na pováženou, co vše se mu už počtvrté stalo, ale budiž :) Tentokrát nebojuje proti partě neorganizovaných pankáčů a gangsterů, ale proti kartelu a je to trošku více propracované. To co všechno Kerseymu projde sice působí naivně, ale za mě je to po prvním díle nejpovedenější pokračování. Je to akční film pro osmdesátá léta typický, ale i povedený a nadprůměrný.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 483 bodů
9
Architekt Paul Kersey má stále co dělat. Ve čtvrtém příběhu se postaví drogovému kartelu, a to jenom proto, že dcera jeho přítelkyně zemře na předávkování. Akční výplach jako v předchozím snímku se však tentokrát nekoná. Snímek je pevněji postaven na příběhu, kde je stále zvýrazněn osamocený hrdinný bojovník, jaký byl v osmdesátých letech populární. Příběh plný hlášek, i na dnešní dobu výborných akčních scén a s osobitým charizmatem Charlese Bronsona. Hláškou to celé začne, hláškou to také skončí. Akční filmová zábava a hlavně akční stará škola se vším všudy.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
po uznavanom michaelovy winnerovy prebral otaze serie cisty beckar j. lee thompson a pokracuje tam kde trojka skoncila (realisticke ponatie ako v prvej casti je uz davno prec). akcie je tu dost, ale posoby televiznym dojmom (rovnako ako cely film). potesi mlady danny trejo a jeho zneskodneie bombou vo flase od vina...
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
9.5
Charles Bronson jako "mstitel" Paul Kersey tentokrát proti drogovému kartelu. Akční nářez jako předchozí díl. - 95%.