Smrt on-line

59%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
lamps
lamps
15 156 bodů
5
Tak tuctové a průměrné, jak jen to jde. Film má sice zajímavou a slibnou myšlenku, ale rutinní režie z ní nedokázala vytěžit absolutně nic, co by bylo hodné zapamatování. Atmosféra slabá, herci nudní a celkový obraz ani z poloviny tak ponurý a nepříjemný, jako třeba v nápaditém Saw. Prostě další z mnoha thrillerů, které vymizí z hlavy ještě dříve než stačí pořádně vychladnout DVD.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
5
Snad jen ty nápadité smti on-line stojí za to*
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
2
Nudná internetová detektívka absolutně postrádající šmrnc a napětí. hloupé hloupé hloupé...všechny postavy se chovají nelogicky..only shit...www.killwithme.com :))
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Celkem dobrý thriller s originální krimi pointou, ale..... nějak se mi nelíbilo zpracování, vypadalo to jako kdybych koukal na TV film, také režisér tomu odpovídal. A tak to taky dopadlo, kamera, režie nic moc, nějak nedokáží upoutat na celou dobu filmu, stejně tak i občas pitomoučkej scénář a nic moc herci z tohohle filmu dělají jen dobře vypadající TV film, u kterého tedy "čumím", že se dostal do kin. Chopit se toho nějakej zkušenej režisér, dopilovat scénář a obsadit lepší herce vypadalo by to mnohem lépe.