Svůdné zombie

46%
Svůdné zombie
Svůdné zombie

Skupinka vojáků je povolána, aby výzkumnou laboratoř zbavila krvežíznivých zombie, které se z tamějších lidí staly následkem nepovedeného pokusu. Jeden z vojáků je však kousnut a utíká z areálu. Dostává se do striptýzového klubu, kde se později změní v zombie a zaútočí na jednu z pracovnic. Z té se také stane zombie, jenže na rozdíl od jiných nahnilých "kolegů" je nadále schopná normálně přemýšlet a tak dál vykonává svou prácí. Muže tím dostává do varu, jelikož jako zombie striptérka je mnohem vášnivější a divočejší, avšak je tu jeden problém – a to ten, že jí své zákazníky. (Ssimca)



Režie:
Scénář:

Fingon
16 886 bodů
4
Pár vtipných scén (blondýna v uniformě hned ze začátku působí jako pěst na oko, první zombie striptérka nabízející ruku, kterou právě hryže, vagína plivající kulečníkové koule), pár (alespoň ze začátku) hezkých tělíček, ale jinak nic, co by mě zaujalo.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Hmm více koz než krve. Dokonalé krásky s chutí na lidské maso. Jako komedie s příchutí hororu ucházejíci.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Jak střílela ty ping pongový míčky a potom ty kulečníkový koule? To bylo skvělý, u toho jsem chytal výbuchy smíchu. Upřímně je to největší sračka a brutální odpad. Příběh nebo něco podobnýho tam nehledejte, ale když vypnete a nejlíp se něčeho napijete, tak je dost velká šance, že se vám film vážně bude líbit a budete se smát od začátku do konce. Jééžiš to je sračka xD Ale dobrá sračka! 60%

Dodatečné informace

Původní název:
Danseuses zombies (více)
  • USA Svůdné zombie
  • USA Danseuses zombies
  • USA El ataque de las zombies
  • USA Svudné zombie
  • USA Zombie strippers
  • USA Zombie Strippers
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch