Kostka 0

54%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 483 bodů
5
Třetí snímek o podivném vězení, pojednaný jako prequel, nám již ledasco vysvětluje, neboť máme možnost se podívat do zákulisí všeho dění. Jenomže za použití naprosto kýčovitého děje, který nemá čím nadchnout. Celé to vyznívá jako z nouze ctnost. Chybí napětí, hrůza a nějaká ta temnější atmosféra. Snímek má i zcela jinou vizuální estetiku než první dva filmy. Připomeňme si, že první film si hraje se světlem a tmou a používá tlumené barvy, načež druhý snímek je nesmírně jasný. Tento třetí film se už více přibližuje k realitě, což není zase až tak moc na škodu. Ba naopak. Co se týče postupu vězňů, i zde se používá logika, tentokrát hlavně matematická, k překonávání nástrah. Krvavé scény v pastech samozřejmě také nechybí. Ale nic nepřekvapí, nic nešokuje, nic nevyvolá údiv. A to je na takový film hodně zlé. Nic naplat. I když se tu odpovídá na otázky vzniklé u předešlých dvou snímků, celkově se celý počin jeví jako nejslabší a zbytečný.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 298 bodů
6
Ze všech dílů kostky je tenhle nejdějovější, nejucelenější a po dějové stránce určitě nejlepší. Postrádá ale jednoduchou působivost jedničky, ke které se proto pořád vrátím spíš.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
1
Dějový úpadek, napětí ubývá a celkem jde o nudnější verzi kostky.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
0
No o moc lepšie ako dvojka to nebolo.
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
0
absolutní dno. jeden z nejhorších filmů jaké jsem kdy měl tu možnost vidět. trapné dialogy, trapné řešení některých záhad, logické díry, návaznost na minulé díly v hajzlu. pro mě prostě bude navždy existovat pouze první geniální díl.
Fanik
Fanik
3 072 bodů
4
Podobné jako saw.