Lidožrout

24%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
lamps
lamps
15 166 bodů
2
Ach jo, na filmy s podobnou tematikou jako Lidožrout jsem vždy zvědavý, ale zatím pokaždé, až na pár výjimek, je z toho výstavní průser. Beru, že se tvůrci pokusili zpestřit děj o obrovskou, již dávno vyhynulou bestii, ale ty efekty! Jejich dočiněním vyvolává nemotorný dvacetimetrový žralok spíše smích než hrůzu a polykání jeho obětí, člunů nebo dokonce ponorek působí tak debilně, až se divím, že producenti snímku nepožadovali tučné odškodné. Herecké výkony jsou také absolutně o ničem, bez emocí a nadělávají určitě více škody než užitku. Jediným opravdovým plusem je tak celkem roztomilá sexuální scéna vyrušená žraločím mládětem - aneb když se žralok ve filmu o žralokovi objeví zrovna ve chvíli, kdy ho nikdo nepotřebuje :D
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
Všiml jsem si, že TV nova tento "skvost" bude vysílat v pátek večer, tak jsem si řekl, že to zkusím. Samozřejmě že ne za střízliva a předtím než to peklo vypuklo jsem se stavil v hospodě na pár pivek a pojistil to ještě 3 vodkami a šel na to. Měl jsem radši zůstat v hospodě a spít se do němoty, než koukat na toto. Ale je pravda, že jsem se u toho docela hodně nasmál. Jak samotnému žralokovi, který byl směšný a vydával hodně zajímavé zvuky když něco žral, dále špatná kamera, herci, a především ty kecy, které vypouštěli z úst, to trhalo uši, měl jsem chuť vypnout zvuk, ale dalo se to dokoukat do konce, ikdyž nevím, jak by to dopadlo, kdybych nebyl v náladě. Samozřejmě dávám odpad, protože je to vážně něco.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0.5
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
saboter
saboter
3 564 bodů
1
Tak tohlle byla naprosto deprimujcí hodiny opravdu a toto celkem ze začátku šlo naprosto nekoukatelná hrůza přišla až po naké čtvtce filmu když se dostal dospělej mefalodon do záběru to byla hrůza protže tak podprůměrné
  • nadějný začátek
  • příběh
  • efekty
  • a ůplně vše ostatní ve filmu
KillyouMMO360
55 bodů
0
Na tyhle kraviny už začínám být alergický.. opravnu nemůžou natočit nic lepšího, než žraloka, který schlamstne celou loď? Příště by mohl sežrat třeba celý tanker nebo letadlovou loď, to by teprv byla sranda :-X Když k tomu přičteme opravdu mizerné vizuální efekty, výsledkem je film, kterému dávám 0% a to naprosto s klidným srdcem. A to opravdu nemám ve zvyku 0% dávat.