Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv

22%
Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv

“Pokusím se být normální,” slibuje dvanáctiletý Ace Ventura, Jr. To by bylo v pořádku, kdyby být normální pro něj neznamenalo hledat ztracené voříšky, unesené kočičky a zmizelé krokodýly a na každém kroku přitom vytvářet neuvěřitelný chaos. Jaký otec, takový syn - být zvířecím detektivem má Ace prostě v povaze! A když je ze ZOO ukradeno pandí mládě a jeho matka je podezřelou číslo jedna, náš malý hrdina vyráží do akce, aby očistil rodinné jméno. Když se Ace Ventura, Jr. (Josh Flitter - Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu a Kněz je poděs) spojí s odvážnou sousedovic Laurou (Emma Lockhart) a s outsiderovským hračičkou A-Plusem (Austin Rogers), aby případ vyřešili, je z tohoto rodinná zábava nové generace a bláznivě zmatené komické “panda-monium”. Jste připraveni se smát? Tááááák jo, Ace - Ace Jr. - se ujímá případu.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0.5
Tak tohle byl fakt humus. Opět se jedná jen o využití známého názvu,aby se vůbec tento odpad prodal a přitáhl aspoň fanoušky Ace Venturu. Klučina v hlavní roli je nesympatický a jeho herecké dovednosti atakují hranici dobrého vkusu. Děj je slaboduchý stejně jako člověk,který dovolil film natočit.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Pro děti ideální, dospělí se budou trochu nudit. Jde o trapnější navození klasického Ventury.
blazma
blazma
4 928 bodů
2
Kdepak tohle je hrůza a trošku mě mrzí že to docela poškodilo dobré jméno Ace Ventury v podobě Jima Carreyho. Film se sice snaží držet toho co měli originální filmy. Jenže Ace Ventura je jenom jeden a to je tvář Jima Carreyho, to prostě nejde zaměnit a ikdyž zde se film točí kolem jeho syna, prostě to už není ono.

Dodatečné informace

Původní název:
Ace Ventura: Pet Detective Jr. (více)
  • USA Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv
  • USA Ace Ventura: Pet Detective Jr.
  • USA Ace Ventura 3
  • USA Ace Ventura 3 - Der Tier-Detektiv
  • USA Ace Ventura Jr.
  • USA Ace Ventura Jr - Detective de mascotas
Země původu:
USA
Rozpočet:
7,5 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv