V síti upíra

38%
V síti upíra
V síti upíra

Charlotta je atraktivní, sexy a sympatická americká vysokoškolačka, která se stává objektem zájmu upíra, který potřebuje její čistou panenskou krev, aby od sebe odvrátil hrozbu věčného hrobu. Využívá všech svých schopností, aby ji svedl. Nejen sladkých řečí, ale také magických dárků. Mezi prvními je Ankh, starý egyptský talisman, pod jehož vlivem se v ní začínají probouzet touhy, které do té doby držela hluboko v podvědomí. Jak se postupně stále víc a víc dostává do područí upíra a jeho tělesné rozkoše, stává se její jedinou nadějí na záchranu duše pouto, které ji pojí s přítelem Chrisem.

Ten ji věrně miluje, ale je nejen její láskou, ale také věrným přítelem. Právě jemu slíbila, že mu na svých osmnáctých narozeninách věnuje své panenství a přestože do onoho dne už chybí pouze tři dny, situace je vážná a Chris se bude muset s upírem střetnout tváří v tvář.




Fingon
16 886 bodů
4
Námět by mohl být zajímavý, nebýt otřesného zpracování a blbého obsazení. Je zajímavé, že ačkoli upír o své vyvolené napíše do deníku, že byla "a maid to royalty," což jsem si já a nejspíš i ostatní překladatelé (dabingu, viděl jsem to v originále) přeložili jako že byla služka, ovšem pohled na závěrečné titulky nám říká, že to byla princezna (a kontrolní pohled do slovníku nám zase řekne, že je to archaický výraz pro dívku nebo pannu). Pozitiva: seznámení s fotografkou a scéna v jejím ateliéru - nejkouzelnější moment celého filmu, pak už snad jen hlásek Jennifer Tilly, "holčiny," co se pokoušela svést kluka hlavní představitelky. Negativa: vše ostatní. Upír je naprosto nesnesitelný a způsob, jakým si mluví pro sebe je naprosto šílený (to už i v telenovelách přišli na to, jak dělat vnitřní monolog). Výsledný verdikt: Ztráta času. PS, na žádné orgii nebyla, bloncka jí na párty šoupla do vína X(tázi?).

Dodatečné informace

Původní název:
El abrazo del vampiro (více)
  • USA V síti upíra
  • USA El abrazo del vampiro
  • USA Embrace of the Vampire
  • USA L'étreinte du vampire
  • USA Nosferatu - Vampirische Leidenschaft
  • USA The Nosferatu Diaries
  • USA The Nosferatu Diaries: Embrace of the Vampire
  • USA V objetí upíra
Země původu:
USA
Rozpočet:
0,5 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění