Pátek třináctého 9

32%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 978 bodů
5
Tento díl je hodně odlišný od ostatních. Jason se přestěhuje jako na běžícím páse, jeho lidské schránky, které ovládne připomínají Terminátora, ale celkově je to prazvláštní zmatek. Málo napětí a slabá atmosféra. Slušné jsou masky a efekty při vraždách. Slabší průměr. Dal bych 45%.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Režie, kamera i scénář, to se teda moc nepovedlo, jen ty krvavé scény jsou celkem slušné. Hvězdičku navíc snad musím dát za poslední 3 vteřiny filmu, kde je odkaz na střetnutí Jasona a Fredyho (které se odehraje až za deset let), kdy ze země vyskočí Fredyho ruka(vice). 24%
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
0
The Final Friday? Takhle se zachází s legendou? Jednoznačně NEJHORŠÍ pátek. ...a pak Freddy potkal Jasona:-)
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
1
Pátek třináctého nebyl taková legenda roku 1980 to se stalo až po roku 2009, kdy se připomenul a protože je dílů opravdu hodně tohle napíši všude. První, druhý a třetí díl byly skvělé a příběhově snesitelné, ale pak to šlo dolů ve čtvrtém dílu dokonce nebyl vrahem Jason ani jeho matka, ale nějaký normální člověk a stejně dokázal přežít neuvěřitelné věci. Nadále už to nesedělo do informací, které byly řečeny v minulých dílech a vymýšleli se ptákoviny. Vrcholem všeho byl osmý díl, kdy už se změnilo i prostředí a Jason naschvál nechával někoho žít.
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
5
Zas také hrozné to nebolo, až na to že priebeh celého filmu je strašne nudný. Začiatok je celkom v pohode až na to že pán postihnutý doktor si asi pomýlil jablko s Jasonovym srdcom a tak sa do doktora dostala nejaká divná červia potvora. Vraždy sú aj celkom dobré len kto prišiel s nápadom že červík Jason sa teraz bude dostávať do náhodných ľudí. Potom ako pri konci červíček doslova vletí do vagíny random ženy a zrazu sa objaví Jason v životnej veľkosti a v jeho vlastnom tele čo je nemožné pretože ako sa mohlo dostať rozkúskované telo z márnice do domu. Koniec celkom solidný a ja som to pochopil tak že Jason sa živí dušami zabitých ľudí a preto je nesmrteľný. 5/10
TheSompeque
TheSompeque
1 554 bodů
2
Tohle byl vtip, ne? Nejhorší Pátek 13. Koho napadlo, že vyřazení kultovního vzhledu Jasona bude dobrý nápad?
DoomSlayer
DoomSlayer
235 bodů
0
Zakončení, jaké si tahle skvělá série opravdu nezasloužila.. Jason je to se vším všudy pár minut, najednou má sourozence a k té kouzelné dýce, která ho jako jediná může zabít se radši ani vyjadřovat nebudu.. Obrovský fail.