C.H.U.D.

55%
C.H.U.D.
C.H.U.D.

V neprozkoumaných prostorách New York City, v obrovském labyrintu tunelů a jeskyň, živoří celé kolonie bezdomovců a "ztracených" lidí. Najednou se začnou objevovat zprávy, že vláda Spojených států v zoufalém pokusu pomoci v havarijním stavu nukleárního průmyslu uvažuje o plánu uskladnit radioaktivní odpad právě do těchto podzemních chodeb. Jejich obyvatelé jsou posléze vystaveni obrovské dávce radioaktivního záření a jeho působením se změní na C.H.U.D - Canibalistic Humanoid Underground Dwellers (kanibalistické humanoidní podzemní obyvatele). A tito mutanti se začnou živit obyvateli New Yorku... (caligari)




Pete69
Pete69
29 978 bodů
6
Klasický horor té doby. Já to viděl opět jako malý kluk a chodil jsem poté chvíli kolem kanálů pořádně daleko.. :) Na druhou stranu je to jasné béčko, atmosféra je velmi dobrá, ale je to celé dosti roztahané se spoustou nudnějších pasáží. Když už je nějaká akce, tak je hezky děsivá.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Klasická vizáž osmdesátkových hororů.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Typická osmdesátková záležitost. Masky nejsou špatný (na tu dobu), ale je jich tam podle mě docela málo, Hodina filmu tak nějak o ničem, kde člověk musí dost zapojit fantazii. A hlavně mě tam zaráží spousta chyb, ale to asi nikdo moc neřešil:-) 37%

Dodatečné informace

Původní název:
C.H.U.D. (více)
  • USA C.H.U.D.
  • USA C.H.U.D. - New Yorkin alamaailma
  • USA C.H.U.D. - Panik in Manhattan
  • USA New Yorkin alamaailma
  • USA Tromos kato apo tin poli
Země původu:
USA
Rozpočet:
1,25 mil. USD
Tržby:
3,41 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce C.H.U.D.