Grizzly: Pomsta šelmy

25%
Grizzly: Pomsta šelmy
Skupinka čtyř kamarádů – Wes, Sean, Ritch a Lauren –, kteří právě s úspěchem udělali maturitu a také ji řádně zapili, se vydá na výlet. Kohosi napadne, že by mohli jet na místo zvané Grotto, kam je zakázaný vstup. Mladíci se pro nápad ihned nadchnou, jen Lauren se nezdá. Nakonec ale i ona souhlasí... Když přijedou na místo, všude visí cedule o zákazu vstupu. Čtveřice jich nedbá a velkou rychlostí brázdí prašné cesty parku. Pak auto do něčeho nečekaně narazí a skončí v křoví. Otřesená Lauren se vydrápe z havarovaného vozidla a spatří na cestě usmrcené mládě medvěda grizzlyho. Sean navrhuje, aby co nejrychleji odjeli, protože matka bude určitě nablízku. A nepochybně se rozzuří. Z lesa už se ozývají znepokojivé zvuky... (TV Prima)


Scénář:
Hudba:

martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 443 bodů
1
Tento film postrádá logiku   úplně ve všem. Od   televizní produkce se sice   nedají čekat veledíla, ale   čeho je moc, toho je   příliš. Scénář snad   napsal na hororech tohoto typu   ujetý puberťák a   nepochopím, že mu to   schválili a dokonce   natočili. Spíše to vypadá   jako dílo zarytých   nadšenců bez kapky rozumu. V   zájmu svého zdravý   doporučuji vyhnout se ne   velkým, ale přímo ohromným   obloukem. Je to ztráta času.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
10
Po dlouhé době konečně nějaký super film, už na začátku to má velmi brilantní spád na díváckou psychiku. Nice! Za mě 100%-.

Dodatečné informace

Původní název:
Grizzly Rage (více)
  • Kanada Grizzly: Pomsta šelmy
  • Kanada Grizzly Rage
  • Kanada Grizzly Rage - Die Rache der Bärenmutter
  • Kanada I orgi tis arktou
  • Kanada Off Road
Premiéra v ČR:
23. 3. 2024
Distributor:
Prima+
Země původu:
Kanada
Rozpočet:
2 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Grizzly: Pomsta šelmy