Medvědí bratři

75%
Medvědí bratři

V novém animovaném dobrodružství z produkce studia Walta Disney se vydáme do nádherné krajiny v severozápadní Americe, kde se odehrává příběh chlapce Kenaie. Jeho život se nečekaně změní v okamžiku, kdy jej Velký duch promění v medvěda - zvíře, které mladý Kenai nenávidí nejvíce. Ve své nové podobě se spřátelí s medvědím mládětem jménem Koda a pomalu začíná přemýšlet, jak se vrátit do svého lidského těla. V patách je mu však jeho bratr, který chce Kenaie pomstít, aniž by věděl, že pronásleduje jeho saméhoV dobrodružném příběhu o statečnosti, cti a sebepoznání, ve kterém se objevuje spousta nových a nezapomenutelných postaviček, se mísí dechberoucí animace s city a humorem.




Pete69
Pete69
30 148 bodů
6
Příběh, který trošku připomíná dobu ledovou, ale má mystický podtext. Dvojice, která se zpočátku nemusí, roadmovie do které vstoupí přitroublí tvorové.. prostě se ta paralela nabízí. Medvědí bratři je animák spíše pro děti, Disney animace by mohla být v roce 2003 klidně i lepší. Celkově takový lepší průměr.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
kknk2
kknk2
2 989 bodů
7.5
Když jsem byla malá, Medvědí bratři bývali mojí top pohádkou. Toto okouzlení už sice vyprchalo, nicméně pro mě zůstávají nostalgickou záležitostí a doufám, že mezi zapomenutými disneyovkami neskončí. Cením si originálního a milého (když si odmyslíme pár zásadních momentů) příběhu, naopak hudba se až na výjimky neshoduje s mým ideálem.

Dodatečné informace

Původní název:
Brother Bear (více)
  • USA Medvědí bratři
  • USA Brother Bear
  • USA Bärenbrüder
  • USA Frère des ours
  • USA Hermano oso
  • USA Koda, fratello orso
  • USA Medvedie srdce
Premiéra v ČR:
19. 2. 2004
Země původu:
USA
Rozpočet:
128 mil. USD
Tržby:
250,4 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Medvědí bratři je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Medvědí bratři


Podobné


Powered byJustWatch