Medvědí bratři

75%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 100 bodů
6
Příběh, který trošku připomíná dobu ledovou, ale má mystický podtext. Dvojice, která se zpočátku nemusí, roadmovie do které vstoupí přitroublí tvorové.. prostě se ta paralela nabízí. Medvědí bratři je animák spíše pro děti, Disney animace by mohla být v roce 2003 klidně i lepší. Celkově takový lepší průměr.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
kknk2
kknk2
2 979 bodů
7.5
Když jsem byla malá, Medvědí bratři bývali mojí top pohádkou. Toto okouzlení už sice vyprchalo, nicméně pro mě zůstávají nostalgickou záležitostí a doufám, že mezi zapomenutými disneyovkami neskončí. Cením si originálního a milého (když si odmyslíme pár zásadních momentů) příběhu, naopak hudba se až na výjimky neshoduje s mým ideálem.
alexik789
2 512 bodů
7.5
Můj oblíbený animovaný film, který se bude líbit dětem i dospělým. Děj je okouzlující, pomalu mi to připomíná i Pocahontas, ale myslím, že tohle je ještě lepší. Děti si ho opravdu zamilují a je záruka, že se bude líbit i dospělým.
harry456
harry456
2 437 bodů
6
Krásný animovaný film, který si zamilujete.
karlik4801
1 942 bodů
10
Krásně, no ne krásně, nádherně udělaná pohádka. I když smutná. Walt Disney sice není co býval, ale Medvědí bratři se opravdu povedli. Tento animák nabídne i pár vtipných scén, ale co je hlavní, zabaví to všechny generace. Není to animovaný film určený pro děti, kde se všichni perou a mlátí, např. Madagascar 2. Shrnu to tak, že Medvědí bratři jsou úžasná rodinná srdcovka.
Nykrous
1 107 bodů
9
Tak jsem si po více než 10ti letech dal opáčko a musím tedy říct, že je to slabší než si pamatuji. Hlavním důvodem je ta krátká stopáž, která je podstatě v každém starším animáku. A největší roli v zamilování se do postav a toho příběhu tu hraje spíše nostalgie. Co mě však vůbec nezklamalo, byla hudba. Za mě jeden z nejlepších soundtracků k animáku co jsem kdy slyšel a ta hudba absolutně perfektně vystihuje každý okamžik, pocity i ta místa. Jak tedy řikám sám o sobě by ten film zas tak dobrý nebyl, ale nostalgie v tom zahrála svoje a já se prostě z toho příběhu naprosto roztavil. 9/10
Senkys57
Senkys57
973 bodů
9
Příspěvek obsahuje spoiler!
AngeGardien
AngeGardien
241 bodů
10
Nejoblíbenější pohádka mého dětství. Silný příběh o bratrské lásce, navíc nádherně zpracovaný a doplněný o úchvatné písničky. A to vše odehrávající se v úchvatné krajině indiánů. Tenhle příběh prostě chytne za srdce a nepustí❤️