Děti

60%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 298 bodů
6
Skvělý build up, ale to je tak vše. Někdy jsem nechápal, jestli mají mít děti nějaké nadpřirozené schopnosti (rozhodně jsou v několika scénách nepřirozeně fyzicky silné), stejně jako mi unikalo chování všech dospělých. Ale přemýšlení hrdinů asi nemá smysl řešit u filmu postrádajícím základní motivace pro všechny činy všech postav. Možná jde o záměr, ale takový záměr je poněkud moc jednoduchý.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Kravina z ranku Dead Snow, tzn. že své fans si to i přesto, jaká to je blbost, najde. Jako horror to ale v žádném případě nefunguje. 2.5/10
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
A co děti? Mají si kde hrát? ...a děti zlobí a vraždí a zlobí a vraždí a zlobí a...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Brutální horůrek, od kterého jsem nic nečekal a dostal jsem všechno. Napětí, atmosféra hororu, šílené dětičky v rolích zabijáků, to je téma, které je samo o sobě děsivé, navíc skvěle obsazeno. Jediné co mě iritovalo, byla hudba, která k filmu sice skvěle pasovala, ale donekonečna se opakovala a zněla téměř nonstop i v nevypjatých situacích, ze kterých huba dělala zbytečně vypjaté. Ovšem jde o jediný nedostatek a dávám filmu zasloužené 4*.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Úžasnej horor s malými vraždícími dětmi. Silně nereálná zápletka, ale komu to vadí, když tam děcka řežou dospělý? Má to dokonce dobrou atmosféru a je to celé dobře vymyšlené, nečekaně se mi to dost líbilo a dokonce si pamatuju i nějaké scény, a to jsem film viděl před sto lety. Už jen to je ukázka kvality.