Zombie přichází

33%
Zombie přichází
Zombie přichází

Ve vězení s maximální ostrahou vypukne nákaza a infikuje většinu vězňů, návštěvníků a stráží. Z těch se stávají masožravé bestie, které zabíjejí a žerou vše, co jim příjde do cesty. Se zbytkem ještě žijících vězňů se spojí silně vyzbrojená jednotka a snaží se bojovat z hordou hladových stvůr všemi dostupnými prostředky.



Scénář:
Hudba:

martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 465 bodů
3
Asylum se pustilo i do zombie žánru a vizuálně to dopadlo docela dobře. Je vidět, že se všichni při natáčení bavili a ztvárnili tyto hladové ohavnosti s náležitým respektem k žánru. Jenomže jak už to u této společnosti bývá, s plnou otevřenost zklame naprosto příšerný scénář a v hraných scénách mimo zombie občas viditelné amatérské herecké výkony. Zkrátka a dobře, dobrý námět ale špatné zpracování. Na tomhle mělo dělat studio, který lpí už na dobrém scénáři a dokáže dát výrobě pořádný rozpočet. Mohl to být lepší biják. Jediné co snad překvapí je zakončení příběhu. Mění typicky zaběhnuté happy endy, ale na celkovou celistvost je to hodně málo.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Drsné jak hrom, scénky se zombi jsou fakt drsné, ale nejlepší je (a to mě dostalo) ukousnutý penis. Fakt sranda. Napětí je zde taky dost, sice masky jsou slabší, ale dostatek brutality a krve vše vyrovná do roviny zombie řádění.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Snaha o nějaký příběh o průběhu šíření epidemie zde byl, ale dost laciný. Jinak herci, režie, kamera, střih naprosto otřesné až amatérské. Dialogy totéž, kopa nelogických situací a chování postav v nich, no hrůza.

Dodatečné informace

Původní název:
Dead Men Walking (více)
  • USA Zombie přichází
  • USA Dead Men Walking
Země původu:
USA
Rozpočet:
0,5 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění