Drž hubu!

81%
Drž hubu!
Ruby, zloděj individualista, je těsně po ukrytí lupu polapen, odsouzen a vsazen do vězení. Na neštěstí pro něho zrovna do cely ke Quentinovi, nejukecanějšímu vězni na světě. Ruby se musí za každou cenu dostat ven. Chce si vyzvednout svůj lup a hlavně být co nejdál od Quentina. Jenomže je to Quentin, kdo vymyslí plán útěku a tak si asi bude muset Ruby na Quentina zvyknout...



Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7
Poprvé,když se ke mne snímek dostal,tak jsem neměl vůbec tušení,že se po boku Jeana Rena objevil Depardieu. Na obalu byl k nepoznání. Spojení dvou obrovských hvězd francouzské filmografie přineslo opravdu zábavnou podívanou. Reno sice hraje svůj standard,ale to co zde předvádí Depardieu je neuvěřitelné. To se prostě musí vidět.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
8.5
Jean Reno (Ruby de Puteaux) a Gérard Depardieu (Quentin de Montargis) - dvě špičkové francouzské herecké hvězdy definovaly žánr francouzské komedie v režii Francise Vebera, experta na potrhlé konverzační komedie (dobrý český překlad i dabing - hlavně Štěpnička, nic nespadne pod stůl!), který tu ovšem překonal své předchozí vrcholy (Blbec k večeři, Muž z Acapulca, Klec bláznů) a dvěma protagonistům nabídl životní šance. Pánové se skvěle doplňují a dokonale na sebe slyší. Bavím se i podesáté, nemá to chybu.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
9
Moje velice oblíbená komedie. Jan Reno = nezklame a Gerard Depardieu zahrál prostoduchého dobráckého zloděje naprosto brilantně. Nejlepší je střední část filmu, kdy utíkají pred policií, tka jsem se opravdu mockrát od srdce zasmál. V kategorii komedií je tento snímek rozhodně perlou.

Dodatečné informace

Původní název:
Tais-toi ! (více)
  • Itálie Drž hubu!
  • Itálie Tais-toi !
  • Itálie Shut Up!
  • Itálie Sta' zitto... non rompere
Premiéra v ČR:
26. 2. 2004
Distributor:
TV Prima
Země původu:
Itálie, Francie
Rozpočet:
27,44 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné