Policajtem proti své vůli

56%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Film to zase není tak příšerný,ale zápletka snímku je za ta léta omletá na kost. Mnohokrát jsme tak mohli vidět nesourodý tým černoch - běloch,kteří spolu musí spolupracovat a vyřešit nějaký krimi případ. Jenže mnoho snímku bylo svou kvalitou a zpracováním o několik levelu jinde. Eugene Levy je možná dobrý jako cool fotřík v Prcičkách,ale na hlavní roli ve filmu to rozhodně není.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Jacksonovi tvrďáci sice jdou, ale tady vyfasoval jednak blbý scénář, který asi někdo vytáhl z 80kového béčkového archivu a hlavně nevtipného sidekicka. Už to tak totiž bývá, že film, ve kterém se v nějaké větší roli objeví Hjůdžín Levy, stojí za starou belu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Jeden s těch více vtipnějších a plný humorných situací. Zápletka sice typická, ale dobře diváka pobaví.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Pro mě ne moc zábavná komedie, spíše nevtipná, scénář je nulový, sice nějaká krimi linie tady je, ale je dost chabá, Eugene Levy je pro tyto role stvořenej, aby ze sebe dělal šaška, ze začátku mě docela i bavil, ale opakovanej vtip po 100xkrát už není vtipnej, Samuel L. Jackson, kterého sem měl vždycky rád, mě v poslední době vytáčí tím, že leze do všeho co mu kdo nabídne, nevím jestli to má herec jeho formátu zapotřebí, zde je sice nejzábavnější prvek filmu, ale i tak jde o podprůměrnou krimi komedii s ubohým scénářem a nevtipnou komediální linii, ale na druhou stranu skvěle obsazenej.
Krupe
Krupe
2 295 bodů
6
Komedie, kde se není pomalu čemu smát? Uf, tady tomu nepomůže ani Samuel L. Jackson... A to je můj oblíbenec