Růžový panter znovu zasahuje

76%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Fantastický Peter Sellers coby detektiv Clouseau opět řádí jako černá ruka a je z toho jeden z nejlepších dílů série. Klasicky je zde plno gagu a zábavných scének,které jsou místy až šíleně absurdní. Scéna při dobývání hradu,nebo různé převleky mi stále vhánějí slzy do očí.
Pete69
Pete69
30 118 bodů
8
Za mě zatím nejlepší Růžový panter. Clouseau a Dreyfus rozjíždí komedii hned od prvních minut ve velkém stylu a v pořádném tempu. Střed filmu je trošku slabší a závěr opět velká jízda dvou hlavních aktérů. Jednoduchý ale fungující scénář a Clouseauova nešikovnost je výborná scény jsou dobře vymyšleny na míru Peterovi Sellersovi.
lamps
lamps
15 156 bodů
8
Pomyslná koruna všech Růžových panterů, která už asi nenalezne důstojnějšího dědice. Gagy neberou konce, a přestože jsou mezi nimi některé, jejichž účinek výrazně opadá už při druhé projekci, plnohodnotně je kompenzuje celá řada momentů, jejichž genialita naopak neopadne snad nikdy - především úvodní konfrontace s Katoem patří k mým nejoblíbenějším komediálním scénám vůbec. Viděno serióznější optikou je to sice hrozná kravina, ale to ke Clouseaovi už prostě patří.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 015 bodů
6.5
Geniální nešika Jacques Clouseau opět na scéně. Líbilo se mi, jak se Clouseau táže stařečka:"Kouše váš pes? Stařeček: "Ne."(Clouseau pohladí psa a ten na něj začne štěkat a útočit.) Clouseau: "Říkal jste, že váš pes nekouše." Stařeček: "Ale to není můj pes."
Pajmen
1 204 bodů
10
Dreyfus se nam zblaznil a z Clouseaua je najednou vrchni inspektor, coz Dreyfuse jeste vice rozbesni az se z nej stane padopadouch, ktery chce diktovat svetu. Je to rozhodne muj nejoblibenejsi film s Clouseauem, protoze vtip je tu zkratka genialni, obcas i trochu cernejsi. I po 40 letech je to pecka.