Růžový panter znovu zasahuje

76%
Růžový panter znovu zasahuje
Plakát traileru

Narazí-li kosa na kámen, lítají jiskry široko daleko. Není sice příliš jasné, kdo v případě těch dvou géniů - tedy vrchního inspektora Clouseaua a jeho bývalého nadřízeného vrchního inspektora Dreyfuse - je tou kosou a kdo kamenem, faktem však zůstává, že pro ně oba není svět dost veliký. Clouseauovy eskapády přivedly Dreyfuse do blázince a i když jeho psychiatr dělá, co může, i když se už už zdá, že ten nebožák je definitivně vyléčen, stačí jedno jediné setkání těch dvou - a všechno se zřítí jako domeček z karet. Může se někdo divit Dreyfusovi, že se rozhodl tuhle neudržitelnou situaci jednou provždy vyřešit? A jeho plán, jak se zbavit nenáviděného soka, je - jak jinak - ďábelsky geniální!




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Fantastický Peter Sellers coby detektiv Clouseau opět řádí jako černá ruka a je z toho jeden z nejlepších dílů série. Klasicky je zde plno gagu a zábavných scének,které jsou místy až šíleně absurdní. Scéna při dobývání hradu,nebo různé převleky mi stále vhánějí slzy do očí.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8
Za mě zatím nejlepší Růžový panter. Clouseau a Dreyfus rozjíždí komedii hned od prvních minut ve velkém stylu a v pořádném tempu. Střed filmu je trošku slabší a závěr opět velká jízda dvou hlavních aktérů. Jednoduchý ale fungující scénář a Clouseauova nešikovnost je výborná scény jsou dobře vymyšleny na míru Peterovi Sellersovi.
lamps
lamps
15 156 bodů
8
Pomyslná koruna všech Růžových panterů, která už asi nenalezne důstojnějšího dědice. Gagy neberou konce, a přestože jsou mezi nimi některé, jejichž účinek výrazně opadá už při druhé projekci, plnohodnotně je kompenzuje celá řada momentů, jejichž genialita naopak neopadne snad nikdy - především úvodní konfrontace s Katoem patří k mým nejoblíbenějším komediálním scénám vůbec. Viděno serióznější optikou je to sice hrozná kravina, ale to ke Clouseaovi už prostě patří.


Dodatečné informace

Původní název:
The Pink Panther Strikes Again (více)
  • USA Růžový panter znovu zasahuje
  • USA The Pink Panther Strikes Again
Země původu:
USA, Velká Británie
Rozpočet:
6 mil. USD
Tržby:
33,83 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Růžový panter znovu zasahuje je dostupný s českými titulky

Další z kolekce Růžový panter znovu zasahuje


Powered byJustWatch