Lenssen & spol.

13%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0
Lenssen a Spol je další neštěstí v německé kriminální tvorbě. Všechno to je hrozně amatérské. Ať už kamera,nebo herci. Navíc ta snaha,aby to vše působilo reálně nějak nevyšla. Plno nelogických chyb a záběrů jenom podtrhuje mou myšlenku,že se nás němci rozhodli zničit přes televizní tvorbu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 298 bodů
0
Má to možná zajímavý nápad, ale provedení je příšerné. Pár jsem viděl, ale dokoukat je do konce chtělo hodně trpělivosti. Na seriál točený tímhle stylem by byly zapotřebí nějaké ty herecké výkony, které jsou ovšem na úrovni horší argentinské telenovely... Je to vážně smutné, že skvělý námět naprosto ostudně ztroskotá svým provedením... Mohlo to být něco, ale není.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
0
Hmm. To je tak asi vše co k tomuto seriálu dodám.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
Byla by to sranda, kdyby tvůrci a hlavně aktéří tohoto odporného počinu to natočili trochu nadsazeně, a herci nehráli tak vážně jako v nějakém šíleném dramatu, vždyť i slepej by poznal, že je to vše zinscenované a v reálném životě to tak určitě není. Němci si z nás zase střílejí, ale já jim to nežeru. Ale občas sem se u toho zasmál, ale to je špatně, protože tvůrci to určitě netočili proto abych se u toho smál, tak se směji i jim :-D.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
je to mrdka! xD Ale strávil jsem u toho hodně času, když to dávali na nově, takže prostě níž jít nemužu.