Kdo najde přítele, najde poklad

74%
Kdo najde přítele, najde poklad
Plakát traileru

Oba vyvedení parťáci se tentokrát vydávají na údajně liduprázdný ostrov, na němž má být ukrytý poklad. K jejich překvapení ostrov není opuštěný, o čemž je dostatečně přesvědčí střelba, při níž jde oběma o život. Kromě domorodců na ostrově žije zapomenutý japonský voják, stále v plné válečné pohotovosti. Společnými silami se vydají hledat záhadný poklad, čelí útoku pirátů, až nakonec dojdou k vytouženému cíli.

 




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Komediální klasika,která podle mne patří k tomu lepšímu co Terence Hill a Bud Spencer natočili. Scénář je fajn a nabízí velké množství zábavných momentů a zajímavých postav. Samozřejmě není nouze ani o klasické rozdávání facek. Já se zkrátka výborně pobavil a 75% je zasloužených.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
6
Další trošku méně známa a dobrá komedie s Budem Spencerem a Terencem Hillem.. já osobně tento film nepovažuji za moc vydařený. Na ostrově už se z komedie stává téměř parodie.. jinak se film line v klasickém duchu této dvojice. Akrobatické kousky, legrační rvačky a vše co k této dvojici patří.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Výborná komedie, která si na nic velkého nebo inteligentního nehraje, ale co je důležité, po celou dobu si udržuje tu nejvyšší úroveň zábavy. Skvělí Hill a Spencer opět excelují v příběhu odehrávajícím se na malém ostrově obydleným svéráznými domorodci a nabízejícím divákovi nespočet nápaditých bitek a skvělých gagů. Pro mě zkrátka ideální film na vyplnění sychravého nedělního odpoledne - kdo se u toho nepobaví, musí mít zrovna buď krámy nebo dluhy.

Dodatečné informace

Původní název:
Chi trova un amico, trova un tesoro (více)
  • USA Kdo najde přítele, najde poklad
  • USA Chi trova un amico, trova un tesoro
  • USA Kto nájde priateľa, nájde poklad
  • USA Who Finds a Friend Finds a Treasure
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA, Itálie
Čeština:
Kdo najde přítele, najde poklad je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch