Oscarový kolotoč: Grazer místo Ratnera, Crystal místo Murphyho

Oscarový kolotoč: Grazer místo Ratnera, Crystal místo Murphyho
Billy Crystal na Oscarech
Tom Sherak, prezident Americké filmové akademie, rozhodně nelení v potvrzování drbů. Sotva vypluly na povrch první zprávy o tom, že Brett Ratner půjde od válu, vydal Sherak oficiální prohlášení. Stejně tomu tak bylo v souvislosti s Rattnerovou náhradou. První spekulace o tom, že by se příštího ročníků Oscarů ujal produkční titán Brian Grazer (Čistá duše / 2001, Šifra mistra Leonarda / 2006), byly téměř okamžitě oficiálně potvrzeny.
"Brizan Grazer je renomovaný filmař, který během 25 let svého působení v branži vyprodukoval širokou paletu filmů. Věřím, že i Oscarům přinese svůj nezměrný talent, kreativitu a znalosti," řekl Sherak.
Sám Grazer s přijetím pocty podobného formátu neváhal: "Je extrémně lichotivé moci se zúčastnit něčeho tak velkého ve světě média, kterému jsem zasvětil většinu své kariéry."
Jedním z Grazerových nejdůležitějších úkolů bylo najít náhradu za Eddieho Murphyho, který měl příští ročník Oscarů moderovat, nicméně se rozhodl odejít společně s Ratnerem. Grazer sází na jistotu a proto další Oscary povede v minulosti osvědčený oscarový moderátor, herec Billy Crystal.
oscarovy-kolotoc-grazer-misto-ratnera-crystal-misto-murphyho-1
Billy Crystal na Oscarech