Očekávaná hra Detroit: Became Human zná své datum vydání a bude mít českou podporu!

Očekávaná hra Detroit: Became Human zná své datum vydání a bude mít českou podporu!
Valorie Curry ve hře Detroit: Become Human
Hra nás zavede do Detroitu budoucnost, v níž lidé a androidi žijí v křehké koexistenci a kde bude každé rozhodnutí ovlivňovat děj. Takzvaný efekt motýlích křídel využívají všechny hry studia Quantic Dream, přičemž je příhodnější označovat je za interaktivní dramata. Jak je u studia dobrým zvykem, postavy jsou vymodelovány podle skutečných herců. Hráči se tak mimo jiné mohou těšit na Valorii Curry (Stoupenci zla), Amelii Rose Blaire (Vřískot), Minku Kelly (Já a robot) a Jesseho Williamse (Chirurgové).
Nyní společnost Sony Interactive Entertainment konečně oznámila datum vydání. Hra Detroit: Became Human dorazí na pulty obchodů již 25.května 2018. Jde o exkluzivní titul pro PlayStation®4 a stejně jako předchozí hra Quantic Dream Beyond: Two Souls (2013) s Ellen Page a Willemem Dafoem bude obsahovat jazykovou podporu v podobě českých titulků.
Oficiální popis hry: Hlavní hrdinkou je android se jménem Kara, která díky chybě při výrobě získá sebeuvědomění. Proto má být demontována. Přesvědčí však technika, který kontroluje její stav před posláním do prodeje, aby ji nechal žít. Kara je tak poslána do Detroitu. Města plného sporů a nepokojů. Města, kde jsou androidi využíváni k těžké a podřadné práci a je s nimi zacházeno nehumánně a s despektem. Kara je tímto zaskočena a těžko se s takovou realitou vyrovnává. Přesto se nevzdává a snaží se žít.
Detroit: Become Human