Já a robot

76%
Já a robot
Plakát traileru

V roce 2048 se kvůli vývoji technologií zvýšila kriminalita o 400 procent. V rámci nové strategie dostane každý policista přiděleného androida bojového typu. Detektiv Kennex se svého androida MX zbaví, a tak je mu přidělen zastaralý typ schopný cítit emoce. To je při řešení zločinů výhoda i překážka zároveň... (TV Prima)





p.a.douch
p.a.douch
8 339 bodů
8.5
Dost dobrý. Urban a Ealy to je dvojka která tenhle seriál v pohodě utáhla. Partička okolo na dobrý úrovni. Zloduši byli zlí a vynalézaví. Škoda, že hlavní linie někam vymizela. Triky na dobrý úrovni. Škoda, že to nepřežilo první sérii. Nevím proč to v USA zapadlo.
  • ústřední dvojka, propracovaný svět, pěkný triky
  • konec po první sérii
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Hlavním důvodem proč jsem se o tento seriál začal zajímat je po žánru sci-fi, Karl Urban. Tento borec z Dreddu mi tohoto kontextu seriálu dokonale sedí. Velmi oceňuji tvůrce za nápady ohledně technologií využité ve všemožných situacích. To je přesně to, co hledám a na co těším ve sci-fi projektech. Jediné co bych tady u tohoto počinu vytkl, představoval jsem si větší návaznost dílů na sebe, nemyslel jsem si, že to bude točené jako klasická kriminálka od jednoho dílu ke druhému. Dá se to ale skousnout a tak 60% je na cestě.
pantak
pantak
3 367 bodů
9.5
Sci-fi seriál,který můžu rozhodně doporučit.

Dodatečné informace

Původní název:
Almost Human (více)
  • USA Já a robot
  • USA Almost Human
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné