Populární seriál Sherlock se možná dočká filmové verze

Populární seriál Sherlock se možná dočká filmové verze
Sherlock | BBC
Novinkou pro oba tábory je to, že světlo světa by měla spatřit i série čtvrtá (na té už se pracuje) a možná i pátá, o které tvůrci zatím jen uvažují. Všichni se totiž shodují na tom, že seriál dělat chtějí, ale největším problémem je čas. Z Martina Freemana a Benedicta Cumberbatche se díky šou staly hvězdy, o než je zájem a najít v jejich diářích termíny, které by se shodovaly a umožnily natáčení, je čím dál tím těžší. Zpráva ohledně dvou dalších sérií není tím jediným, co hýbe internetem - Sherlock se možná dočká i filmové podoby!
Benedict Cumberbatch, Martin Freeman
Sherlock
Jeden z tvůrců seriálu Steven Moffat pro časopis Entertainment Weekly řekl, že možnost celovečerního filmu není vyloučena. Byl by to způsob, jak přijít s úplně novým stylem, ale zatím se prý raději budou držet zaběhlé praxe.
"Na tom, že je to televizní seriál, je něco speciálního, navíc s těmito herci! To na začátku nebylo. Mark (Gatiss, druhý tvůrce seriálu) a já si občas představujeme, jaké by to bylo, kdybychom začali psát Sherlocka až teď a řekli si, že chceme Benedicta a Martina do hlavních rolí," uvedl Steven.
Benedict Cumberbatch
Číňané si oblíbili Sherlocka.
Všichni se tak zatím mohou v klidu těšit na další díly a doufat, že Sherlock BBC neopustí. Konec konců i to jistě pomohlo k oblíbenosti seriálu. To, že se divák může těšit na více pokračování v jednom roce, v pohodlí domova a nemusí čekat na druhý díl do dalšího roku, je zkrátka výhoda. A ačkoli už to třeba není to, co by si všichni scénáristicky představovali, nedá se seriálu upřít, že se jedná o kvalitní filmařinu s originálními nápady a geniálními herci.