V Rusku neunikne domácímu vězení ani Obi-Wan Kenobi. Seriál láká na hvězdu i pestrou Moskvu

V Rusku neunikne domácímu vězení ani Obi-Wan Kenobi. Seriál láká na hvězdu i pestrou Moskvu
Gentleman v Moskvě | SkyShowtime
Pohybovat se tedy může jen velmi omezeně, postupně se aspoň dostane do hotelové restaurace a několika dalších pater. Z dnů se stávají týdny a z týdnů roky, Rostovovo vězení nebere konce – byl totiž odsouzen na doživotí. Šarmantní a kultivovaný hrabě se však s nepříznivým vývojem utkává důstojně, časem si mezi personálem a osazenstvem hotelu získá i řadu přátel. Hodně času věnuje sebereflexi a navzdory limitům vnějšího světa i proměnám sovětské společnosti se snaží co nejvíce zdokonalit sebe sama.
Gentleman v Moskvě
Gentleman v Moskvě
66%
Tak zhruba vypadá příběh Gentlemana v Moskvě, který vychází z literární předlohy spisovatele Amora Towlese. Hned po jejím úspěchu v roce 2016 se začalo mluvit o seriálové adaptaci, s níž byl zpočátku spojován Kenneth Branagh. Toho však časem v hlavní roli vystřídal Ewan McGregor a vedle něj se v dalších úlohách objeví i jeho životní partnerka Mary Elizabeth Winstead, Leah Harvey či Johnny Harris. Režie se ujal Sam Miller (Luther a spousta dalších televizních prací), scenáristou a showrunnerem je Ben Vanstone (Všechny velké a malé bytosti).
Gentleman v Moskvě: trailer | Paramount+
První díl se objeví na americké kabelovce Showtime a streamovací službě Paramount+ už 29. března, u nás bude možné úvodní tři epizody zhlédnout 18. dubna na platformě SkyShowtime. Ty další pak budou přibývat v týdenních rozestupech. Pokochat se můžeme aspoň svižně sestříhaným trailerem, lákajícím na spoustu vizuálně atraktivních momentů, díky nimž i zapomeneme na to, že se skoro celé vyprávění bude z podstaty věci odehrávat v lokaci jednoho hotelu.
Podívejte se také na náš žebříček nejlepších seriálů na službě SkyShowtime.
Zdroj: Paramount+