Trailer: Nový Vřískot překvapuje - zabije dceru Michaela Jacksona!

Trailer: Nový Vřískot překvapuje - zabije dceru Michaela Jacksona!
Vřískot | Miramax
Nakonec se z toho v roce 2015 vyklubal překvapivě důstojný následovník, jenž si udržel všechny prvky, které byly klíčové pro původní filmovou quadrilogii: napětí, humor, překvapivá úmrtí i detektivní pátrání po vrahovi.
Jistě, filmová série byla trochu jinde, ale s trochou nadsázky lze říci, že seriál dopadl nejlépe, jak mohl. To jediné, co chybělo k dokonalosti, byla původní ikonická maska, kterou tvůrci nahradili moderní verzí. Nyní máme před sebou třetí sérii, na kterou fanoušci čekají už tři roky (první a druhou dělil jen jeden). A přichází nejedno překvapení! Mění se televizní stanice, formát vysílání a dokonce i maska. A to je asi největší důvod k radosti - klasika je zpátky!
Vřískot
Show se přesouvá z MTV na stanici VH1, která bude jednotlivé epizody vysílat každou noc namísto s týdenní prodlevou. Třetí série nese oficiální podtitul Resurrection. Hvězdným hostem, který si to "odnese první", nejspíš bude dcera Michaela Jacksona Paris. Ta do uvolnění traileru nikdy nebyla s projektem spojována. Sama upoutávka působí poměrně mizerně (má dost podivné tempo a laciné přechody), ale snad jde jen o špatně sestříhané promo. Premiéra třetí řady televizního Vřískotu je stanovena na 8. července.
trailer-novy-vriskot-prekvapuje-zabije-dceru-michaela-jacksona
trailer-novy-vriskot-prekvapuje-zabije-dceru-michaela-jacksona-1