SOUTĚŽ: Vydejte se na planetu Solaris. Slavný román vychází jako nová audiokniha.

SOUTĚŽ: Vydejte se na planetu Solaris. Slavný román vychází jako nová audiokniha.
Tři soutěžící odměníme audioknihou Solaris.
Lem, jehož dílo zásadně ovlivnilo světovou sci-fi literaturu, ve svých knihách spojuje vášeň pro technologie a sci-fi prostředí, obé však ustupuje filozofickým otázkám, které jsou nosnou linkou jeho díla, což jej činí stále aktuálním. Kniha Solaris patří k jeho vrcholným dílům. Byla přeložena do 27 jazyků a dočkala se hned několika filmových adaptací.
Nové zpracování nesmrtelné sci-fi o vědecké stanici Solaris, které v těchto dnech vstupuje jako CD na pulty obchodů, je hluboké, atmosférické a plné významů. Co se stalo na vědecké stanici, která se vznáší nad planetou zcela pokrytou tajemným oceánem? Proč je stanice v dezolátním stavu a všichni se chovají jako šílení? Oceán vykazuje známky abnormální inteligence, a zatímco se Dr. Kelvin snaží rozkrýt příčinu podivného chování zbylé posádky, tajemná síla planety se pomalu vkrádá i do jeho mysli…
soutez-vydejte-se-na-planetu-solaris-slavny-roman-vychazi-jako-nova-audiokniha
Tři soutěžící odměníme audioknihou Solaris.
„Chtěli jsme vytvořit minimalistické, a přitom velmi sugestivní hudební dílo, které by nenásilnou formou doplňovalo sílu mluveného slova,“ říkají zástupci mladého zvukařského studia Needles, jež je rovněž autorem neotřelé koncepce celé nahrávky. Výsledné dílo, v němž je mluvené slovo a hudba v symbióze, přináší netradiční mezigenerační setkání. Tvůrci se totiž rozhodli k původní nahrávce z roku 1995, kterou namluvil Richard Honzovič, přizvat jeho dceru Renatu Volfovou.
Ve spolupráci s Vydavatelstvím Tympanum a Studiem Needles jsme si pro vás připravili soutěž o 3 CD s audioknihou Solaris. Soundtrack ke knize si můžete poslechnout zde.
George Clooney
Solaris
Jaká jsou pravidla soutěže?
Do neděle 16. listopadu 2014 do 23:59 ohodnoťte a okomentujte na portálu Kinobox.cz alespoň tři filmy z databáze a na e-mail soutez@kinobox.cz nám zašlete váš nick name. Pokud u nás ještě nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.