Pražský IMAX uvede Interstellar jako jedno z mála kin na světě ze 70 milimetrového filmového pásu. Máme pro vás SOUTĚŽ o lístky.

Pražský IMAX uvede Interstellar jako jedno z mála kin na světě ze 70 milimetrového filmového pásu. Máme pro vás SOUTĚŽ o lístky.
Nedávno jsme vám přinesli možnost zúčastnit se noční předpremiéry Interstellaru. Nyní si budete moci zasoutěžit o 5x2 lístky na IMAX projekce, případně o vstupenky na film do celorepublikové sítě kin Cinema City.
imax-uvede-interstellar-jako-jedno-z-mala-kin-na-svete-ze-70-milimetroveho-filmoveho-pasu-mame-pro-vas-soutez-o-listky
V čem bude IMAX projekce jedinečná? Režisér Christopher Nolan natočil část filmu na speciální kamery IMAX®. Během těchto pasáží se ve velkoformátovém kině při využití 70mm projektorů obraz roztáhne od podlahy až ke stropu a obří plátno kina IMAX celé vyplní. Právě v těchto chvílích nabídne Interstellar zážitek, jaký tvůrce skutečně zamýšlel, připravoval a především, jak ho chtěl natočit.
Pražská projekce bude jedinečná i v celosvětovém měřítku. Měsíc před premiérou šlo dokonce o jediné kino v kontinentální Evropě, které plánuje film ze 70mm pásu uvést. Mimo USA, Kanadu a Prahu chystá obdobnou projekci zatím pouze 5 kin – tři na Britských ostrovech a dvě v Asii.
Interstellar bude mít epických 169 minut, celková délka pasáží natočených na IMAX kamery nebyla zatím uveřejněna. Očekává se ale, že bude výrazná, s ohledem na fakt, že režisér Nolan je velkým zastáncem tohoto formátu.
imax-uvede-interstellar-jako-jedno-z-mala-kin-na-svete-ze-70-milimetroveho-filmoveho-pasu-mame-pro-vas-soutez-o-listky-1
Christopher Nolan.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Do pondělí 3. listopadu 2014 do 23:59 ohodnoťte nebo okomentujte na portálu Kinobox.cz alespoň tři filmy z databáze a na e-mail soutez@kinobox.cz nám zašlete váš nick name. Pokud u nás ještě nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde. Pětice vylosovaných výherců se může těšit na 2 vstupenky do kina.
Casey Affleck, Christopher Nolan, Anne Hathaway, Matthew McConaughey